torstai 16. tammikuuta 2014Jokseenkin vetämätön olo ollut tänään. Siinä trikoita päälle kiskoessani eteisessä, mietin kyllä jos jäisinkin kotia makaamaan.... en jäänyt.
Taas piti valita selkä/takareisi treenin välitä ja takareisillehän se voitto meni.

Vuorojalan kyykkyä smithissä
Melkein suorinjaloin maastavetoa smithissä.
Reverce hackia.
Prässiä
Vimputuksia taljassa
Reidenkoukistusta vuorojaloin.

Siinä se aika vierähti mukavasti, ettei edes huomannutkaan ajankulkua. Lähes mikään ei ärsyttänyt salilla :D Oli kovin hiljaista ja (normaalit) ihmiset on vielä töissä siihen aikaan.  Suorinjaloin mave alkoi ottamaan taas selkään ja sitä vähän paijailtiin niin se oikeni siitä kivasti ja kirmailin hackia tekemään.

Teen usein aika pitkää sarjaa jaloille, riippuu vähän mikä liike on kyseessä. Enkka vedot on sitten erikseen. Ei siinä 20 toistoa viitti maksimipainoilla vimputtaa, saatika pystyisi. Eihän se sitten kai enään ole maksimi jos sitä pystyy ikuisuuksia tekemään... tai on se tavallaan :)
Yleensä  lämmittelen ensin jollain painolla ja teen aika monta toistoa, lisäilen painoa ja teen about 15-20 ja jos huvittaa koitella isompaa painoa teen sillä yleensä niin monta kuin menee. Joskus menee 5 joskus saattaa mennä se 15. Otan fiiliksen mukaan joko painoja pois tai teen samalla uudelleen.
Sarjat on monesti 4-8 välillä riippuu taas liikkeestä.

Treenaan (miten sattuu) monipuolisesti, enkä juuri koskaan samalla tavalla tai samassa järjestyksessä. Välillä teen raskaimman liikkeen ensin ja välillä sitten aloittelen jostain "pikku" (sievästä) liikkeestä.

Ei tuu sitten kamala ressi jos joku on vienyt "mun" vehkeet salilla ja lukee siinä seiskaa samalla. :)


Luulen, että persaus on kipeä huomenna, jos ei huomenna niin ainakin ylihuomenna. 

Illalla kävin vielä rääkkäämässä pieniä jalkapalloilijoita. Saivat hieman sisäliikuntaa ja kehonpainoilla tehtyä jumppaa :)
Pilli, sekuntikello ja kova ääni työvälineenä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti