keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lupaukset on tehty rikottaviksi....
Tämän päivän lepopäivä siirtyi huomiseksi, kuten anopin potkminen salilla perjantaille. Muuttuvia tekijöitä elämässä. Eleteään niiden mukaan :)

Takareisiä siis salilla tänään. Vehtailin selkä- ja takareisitreenin välillä kotona treeniboosteri kourassa, ilman mitään suunnitelmaa menin jumpalle.
Aloittelin Reverse hackista, prässiä, taljassa vemputtelua, reidenloitonnusta ja koukistusta. Aika hapokas treeni, takareiden oli ihan loppu jo ensimmäisen liikkeen jälkeen. Minkäs teet, hinkkailin silti. On se niin "kivaa", karmiva ketutus aina sarjan loppuvaiheella. Polttaa saakelisti ja silti pitää tehdä vaan lisää, kasva perse kasva.

Onhan se kasvanut, kertoi kehonkostumusmittauskin. Niin paljon, että meinasin kaatua siitä inbody laitteen päältä "isolle" perseelleni. Jotain olen vissiin oikein tehnyt, kun lisää massaa on hiipinyt kroppaan.
Fitness-muijahan ei tykkää, että paino nousee, vaikka sehän se tavoitteena kuitenkin on, tosin lihaksen muodossa. Läskiä tulee kaupan päälle, jee jee huutaa fitness-muija, kun puntarille astui. Iso perseeni mielessä sitten hikipäässä hinkkailin niitä takareisiä tänään. Hyvä tuloo, kuulemma.Muhkua Viikkoa teille kaikille.2 kommenttia:

  1. buujaaa oot niin makia muija! hieno paita ja hianot olokapäät ja reidetkii nii! (mä laitoin postia mun ruokapollarille että takareidet on aika karmaisevat ni se vastas että joo monesti lavallakaan olijoilla ei oo lihaserottuvuutta takareisissä kun ne on niin hemmetin haastavat naiselle.. olin sillain että joo, mulle riittäs ihan selluliitin poistuminenkin ja rasvan vähemenminen, en mää oo nyt heti tässä haaveilemassakaan lihaserottuvuutta kun vasta paino on pudonnu "normaaliin.." sen siitä saa ku fitness-ammattilaiselta hommaa apuja, se ajattelee sen heti ammattimiälessä nuin.. :D )

    VastaaPoista
  2. kiitos :) heh joo heti hyvä ruveta vertaamaan kisaavaan, mutta oikiassa se silti oli. Takareisistä se vikana lähtee ja ekana tulee, ainakin täällä :D
    Sä oot kyllä tosi hyvin homman toimimaan jo nyt.

    VastaaPoista