maanantai 13. tammikuuta 2014

Maanantaita taas.
Mä en juurikaan harrasta otsikontia, koska ne varmaan toistaisi samaa: jalkatreeni, selkätreeni. bla bla bla
Otsikoista tuli mieleen, kun lukee näitä iltapäivälehden nettiversioita ja siellä on joku "mehevä" otsikko, kuinka paljon alkaakin sylettämään, kun otsikon takaa paljastuu pelkkää kuraa??

Esim. uutinen jossa luki että 4 yllättävää syytä selkäkivuille, mä kuuntelin vartin huutoa miten paska uutinen se on, bodari sen luki aamulla.
1. liian suuri käsilaukku...
2. tupakointi
3.istumatyö
4. korkokengät.

Ymmärrän huudon täysin, ei se käytä käsilaukkua, ei korkokenkiä, ei tupakoi, eikä ole istumatyössä(sehän makaa tossa sohvalla)Sitten muuta asiaa.
Tänään treenivuorossa olkapäät ja ojentajat.
Pystypunnertelin ja koittelin hieman isompaa painoa, jaksoin mä vähän veivaa silläkin. Kehitystä tapahtuu siis jatkuvasti. Pystysoutua perään, siihen vielä vipareita taljassa. Olkapäät oli aika loppu ja vielä sitten ojentajien kimppuun. 3 liikettä niille, sekä vatsoja perään.Nyt ei oikein irtoa enempää, mutta koittakaa kestää :)

Iloista viikkoa.

4 kommenttia:

 1. Hyvä Jerita :)

  Ja uutisten otsikoinnista. Totta tosiaan ne on joskus NIIN harhaanjohtavia, että jos esim. lehdessä on jokin mehevä otsikko, niin mun on pakko vilkasta eka hieman myös tekstiä, ennenkuin ostan ;) :D että vältyn roskauutisilta ... tai niistä maksamisesta. Tosin nykyään kait kaikki tulee enemmän tai vähemmän tsekattua netistä. Mähän en tilaa mitään lehtiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä jää aika usein lehdet hyllyyn kun on hieman vilassut mitä siellä kansien sisällä onkaan... ei yleensä yhtään mitään :)

   Poista
 2. Justiinsa noiden otsikoiden vuoksi mä en enää ole aikoihin lukenut iltapäivälehtiä netistä ollenkaan. Jo siinä pettyy, kun otsikko lupaa, että joku NÄYTTÄÄ KAIKEN, KATSO KUVAT!! ja sitten se ei näytäkään. Ehkä vaan napa näkyy. :'(

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja taas mä klikkasin ;) tai sitten joku fitness tähti on tehnyt jotain, ja se on joku josta ei koskaan ikinä kuullutkaan...

   Poista