keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Millainen Bodari teillä asuu???

Koska body-mies on "haluttua" tavaraa voin kertoa teille myös siitä, millainen bodari-mies on kotosalla...


Bodari ei tee aerobista, ei muuten hae edes postia laatikosta Offilla, koska se aiheuttaa kataboliaa. Samasta syystä se ei siivoa (ainakaan usein) mutta yleensä sillä on joku joka siivoaa, vaimo tai joku sen tyttöystävistä, jopa äiti voi siivota.

Bodarin lepopäivä tarkoittaa LEPOPÄIVÄÄ. Fitness-muijan lepopäivä tarkoittaa, että ainakin siivotaan, viedään koiria pitkälle lenkille, shoppaillaan, mennään kaverille kylään.... Et muuten saa Bodaria mukaan lenkille, jos saat niin ehkä vain kesällä, koska talvella sille ei löydy sopivia vaatteita. Eikä muuten mennä sitten mitään kovaa vauhtia. Fitness-muijan 30 minuutin lenkki venyy helposti tunnin mittaiseksi, mutta yleensä se menee niin että lenkki yhdessä kestää vartin.

Bodarilla ei oo kuin Gaspin verkkareita, koska muut ei mahdu päälle äx-älliä on paidoissa ja housuissa enempi, kuin kukaan on koskaan edes nähnyt. Mahasta ne yleensä mahtuu, mut kädet ei niihin prisman paitoihin mene, tai hartiat.

Bodari syö kaiken. Jos leivot 10 hengen kakun, käyt lenkillä ja kun tulet takaisin se on jo syöty. Jos sitä pitää vieraille varata niin siitä PITÄÄ mainita erikseen tai ainakin laittaa lappu päälle kaappiin. EIKÄ SEKÄÄN VÄLTTÄMÄTTÄ AUTA.

Bodari saattaa syödä ne Fitness-muijan pahanhajuiset safkatkin. Parempi olisi omat jääkaapit ja lukollinen. Koska Bodari käy yölläkin syömässä, eikä aamulla välttämättä muista sitä.

Bodari hikoilee aina paitsi ehkä dietillä ei niin paljon (EHKÄ)

Bodarilla on aina kaikki paikat jumissa ja sen pitäisi asua hierojalla, jos ei muuta niin hyvä olis jos sä olisit hieroja tai fysioterapeutti, koska työnsarkaa riittää. Jos ei hieronta nappaa, osta ainakin lahjaksi lahjakortti hierontaan.

Bodaritkin makaa solkussa.

Aktiivi loma, mikä se on???

Salilla tehdään joka sarjan välissä pakollisia poseerauksin ja irvistellään niin perkeleesti.

Jos teet bodarille ruokaa tai käyt kaupassa niin ostapa sitä kanaa sitten enempi kuin 400g paketti. Se ei kauaa kestä, jos säkin haluat syödä.

Bodarin kanssa voi käydä salilla, se ei valita sun treenaamisesta. On muuten varmaa, että bodari treenaa vähemmän kuin fitness-muija, koska se ei venyttele, tee aerobista tai mitään muuta ylimääräistä.

Kaikki bodarit on ovi-turva tai jotain muita vartijamiehiä.

Bodari ei syö vihanneksia, ellei ne oo jonkun muun tai vahingossa. Ootko muka nähnyt, että bodari syö salaattia?

Jos bodarilla on lemmikki se on joku tosi miehekäs koira,kuten Chihuahua tai joku muu tappokone ;)
Tosin Chihuahua on sen fitness-muijan valinta, mutta bodari paapoo niitä kuin vauvoja... Joskus sillä saattaa olla joku Staffi, Rotwailer tai joku muu söpö rotu.


Bodari saattaa olla nätti katsella, mutta kallis kasvattaa :)
Iloista Uutta Vuotta.
7 kommenttia:

 1. Ihan parhaat naurut oon kyllä saanu tästä ja fitness-muija postista :D Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas Hyvä :D Hymy huulessa niitä kirjoitettiinkin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, omakohtaista kokemusta asiasta ;)

   Poista
 3. Ei se noin mene. Totuus on se, että kaikki kehonrakennus niin naturaali kuin steroideilla tuettu kehonrakentaminen on todella epäterveellistä touhua. Nykyään ainut vertailukohta on nuo kilpatason fysiikat ja kilpakehonrakennus, josta sitten harrastelijatkin ottavat mallia. Terveysliikunta ja kehonrakemnus kaksi eri asiaa ja niillä on hyvin vähän tekemistä loppupeleissä keskenään. Naturaalikehonrakennuskin on niin epäterveelistä vaikka siinä ei anabolisia käytetäkään. Monen personal trainerin suosima 5-6 jakoinen ohjelma on.liian rankka hyvin monelle eikä oikein kenelläkään ihmisellä mukaanlukien ne PT:t ole yksimielisyyttä kaikkein tuloksekkaimmasta ravintokokonaisuudestakaan. Sen takia juuri itseäni miehenä v*tuttaa kun osa naisista palvoo kehonrakennusta ja vieläpä niitä steroidienkäyttäjiä. Kehonrakemnus on aina aika epäterveellistä touhua. Sä treenast kroppaas ja vertailet itseäsi muihin ja treenimäärät voi sitä kautta olla ikäänkuin automaattisesti liian kovia. Samoin uniongelmia voi ilmaantua jos vaikka dieetti ottaa liian koville. Paskat kehpnrakennuksesta, terveys kunniaan!! Kilpaurheilu ei ole terveysliikuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tässä ei varmaan kuitenkaan ylistetty kuinka tervellistä tai epäterveellistä kehonrakennus mahtaakaan olla. Kilpaurheilu ei varmaankaan ole terveysliikuntaa, muissakaan lajeissa, eikä sitä sellaisena ole mainostettukaan. Jokainen voi onneksi itse päättää millaista liikuntaa harrastaa ja varmasti on myös sellaisia PT-palveluita, jotka asiansa osaavat ns. terveysliikunnan kannaltakin.
   Teksti on täysin sarkasmia ja ironiaa ja lukijalla on vastuu lukemastaan tekstistä.

   Poista