lauantai 8. helmikuuta 2014
Lepopäivä ja hieronta meni oikeaan osoitteeseen. Eilen hurja olkapää/ojentaja jumppa.

Pystypunnerrusta alkuun ja päätin tehdä smith laitteessa, jolla en ole aikaisemmin tehnyt, koska se on jo pelkästään ihan hemmetin painava (40kg)
Lämmittelyjen jälkeen aattelin, ettei siinä varmaan montaa toistoa tule, mutta perskeles tulipas ja painoakin piti lisäillä. Olkapäähän ei sattunut samalla tavalla jos olisin tehnyt vapaalla tangolla seisten. Nyt sain hyvän tuen penkistä ja ihan meni olkapäille koko homma. Hyvä niin.

Sitten pystysoutua, takaolkia, etunostoa ja vipareita taljassa. Ojentajille dippailuja ja taljassa kikkailuja.

Tänään vuorossa selkää ja mitäs muutakaan kuin mavea alkuun. On se vaan niin kuningas liike, vaikka raskas onkin. Muistaakseni tein 8 sarjaa ja viimeiset kolme tein 90kg, kaksi kymppiä ja kämänen kutonen loppuun, loppui voimat kuin seinään :)
Sitten ylätaljaa, kulmasoutua, pulloveria ja pari sarjaa hauista. Haukkari on mulla niin pienen pieni, että sille saa antaa extra treeniä.
Ei ole paljon kasvanut edelleenkään, mutta eiköhän se sieltä joskus pullahda, kun jaksaa vaan harjoitella.

Tänään on taas riisipuuro päivä. Olen onnistuneesti viimeiset kaksi viikkoa saanut ihan kelpo puuroa aikaan :)4 kommenttia:

 1. Teetkö muuten mitään spurtteja tai HIIT-treenejä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oikeastaan, jos teen aerobista niin aika tasasykkeellä mennään. :) välillä on tosin kiva koittaa nostaa sykettä vähän ylemmäs. En ole edes juossut pitkään aikaan.

   Poista
 2. ääh, oot niin hyvännäköööne! plus et näin unta viime yönä että oltiin salilla. teit hauiskääntöö mutkatangolla (päissä oli punaiset vitosen kiekot) ja sit joku nimenomainen saliLASSE tuli hikisienä sun taakse "auttamaan" sua siinä liikkeessä ja olit ihan kypsä. Aivan mahtava uni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repsesin :) Mahtava uni. Viimeksi muuten kun tein hauiskääntöä niin sali-lasse tuli selän taakse venaamaan että mä meen varmistaa sen penkkiä :)
   Kiitos Fiinu

   Poista