perjantai 28. helmikuuta 2014

Maanantai oli hieronta päivä ja lepoa.
Tiistaina tein hauista ja ojentajaa, yleensä teen hauista ja rintaa, mutta tilanne vaati poikkeuksen tällä kertaa.
Keskiviikko vuorossa takareidet ja hanuri. Kaverin kanssa jumppailtiin kevyesti.
Salilla ihmeteltiin että miten voi treenaa vain takareisiä? Kyseltiin mikä treeni päivä mulla on ja ilmoitettuani että takareisi päivä, kummasteltiin että vain takareisiä?? Eihän niille ole kuin kolme liikettä :D No joo onhan niille liikkeitä, toki etureidetkin saavat hieman osumaa liikkeissä, koska jalka on kokonaisuus, mutta hyvin liikkeitä voi eristää aikalailla vain etu/takareidelle.

Torstaina tein vain aerobista.

Tänään olikin sitten penkkipäivä eli rintaa ja hauista. Ihan aikaisin aamulla oltiin salilla, koska pitää raahata koiruuden lekuriin. Rokotukset koko porukalle ja isoimmalle pientä hammaskiven poistoa luvassa.


Aloittelin siis penkistä, hyvät lämmittelyt alle 3x 20 toistoja pelkällä tangolla. Sitten hieman lisäämään painoja ja lopuksi sieltä tulikin uudet enkat. Itse en olis 5 kg lisännyt painoja, mutta kun käsky tuli minä tein kuten käskettiin.
Sen jälkeen vinopenkki laitetta, taljassa rintaa. Haukselle 4 eri liikettä. Loppuun pienet aerobiset ja kotio.
Tässä vähän videoo päivän penkistä. Harjoitella saa vielä ja kauan, mutta alkaa tuo jo vähän sujumaan jos siihen vertaa millaista räpellystä se on ennen ollut.


video


Kunnes satanen menee niin tämmöstä siihen asti :)


Huomenna olis kyykky päivä :)
2 kommenttia:

  1. Mahotonta meininkiä! Tämmöset jantterit alkaa olla ihmeissään noitten sun tulosten kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä elä :) Kyllä nää taitaa olla hetkeen viimeiset vahvat treenit, kun ajattelin kiristellä jääkaapilla vierailua hetkeksi :D

      Poista