tiistai 11. helmikuuta 2014


Mariah Kari photo. Kesä muistoja.

Yöllä mua vaivas armoton pakarakipu, eilinen treeni meni perille :)
Aamulla menin kosmetologille ja siellä makasin puolitoista tuntia ihanassa hoidossa. Siitä renotutuneena menin jumpalle paikalliseen, kun se on siinä vieressä.
Tänään oli penkkipäivä.
Ei ole aikaakaan, kun sanoin etten tee koskaan penkkiä ja nyt se näyttää olevan joka kerta ohjelmassa, kun on rintapäivä. Joka kerta olen saanut (vähän) lisättyä painoja ja sekös fitness-muijan tekee iloiseksi. En tee maksimi penkkiä, vaan yritän tehdä mahdollisimman raskaalla sarjaa, jospa ne voimat siitä kasvaisivat hiljalleen. Ilman varmistajaa tänäänkin tein, joten ehkä pari toistoa olisin saanut lisää, mutta ehtii sitä niinkin tekemään vielä.
8 sarjaa penkkiä, siihen vinopenkkiä päälle ja hieman käsipainoilla flyessiä loppuun. Kevyesti tein myös hauista pikkuisilla painoilla ja mun kädet on ihan loppu :)

Huomenna on ohjelmassa lepoa ja hierontaa heti aamusta ja jos olen oikein reipas menen mummujen kanssa jonottelemaan arvauskeskuksen labraan aamusta ennen hierontaa. Sinne kun voi mennä jo 7 aikaa aamulla, siitä sitten kilpajuoksua hakemaan vuoronumeroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti