maanantai 17. helmikuuta 2014

Sunnuntai oli selkäpäivä ja mitään maastavetoja ei tehty tälläkertaa. Mä olin tajuttoman väsynyt edellisestä kyykky sessiosta ja treeni menikin sitten sen mukaisesti. Ei tosin huonosti, mutta ei mitään jee jee fiiliksiä jäänyt. Mun pitäisi siirtää hieman treenien paikkaa, jotta jaksaisin niissä paremmin. Jos tehdään kovaa jalkoja, ei seuraavana päivänä todellakaan tehdä kuin satu jumppaa. Jossa sinänsä ei ole kyllä mitään vikaa :)
Keittelin uuden satsin riisi puuroa ja vedin muutenkin enempi hiilaria eilen illalla, jotta olisin energisempi tänään. Nukuin pitkät unet (siis todellakin 9 asti) menin jo 22 jälkeen nukkumaan.
Lätkämatsia katsellessa ei silmät tosiaankaan meinanneet pysyä auki.

Suomen väreissä selkää.
Tänään on vuorossa rintaa ja vähän hauista, vaikka sitä eilen jo kevyesti pumppailin. Oon päättänyt saada kauheat tykit tässä itselleni kehitettyä. Tai ainakin siihen verrattuna mitä mulla ennen oli, jos ne edes vähän kasvaisivat niin se olisi jo tosi jippii.

Tänään siis penkkiä ja hyvinhän se meni nousujohdanteisesti tänäänkin ja  osui juurikin sinne minne piti.  50 kiloa tuntui ihan yhtä raskaalta kuin 60 kiloa. Tammikuussa koittanut 60 kg viimeksi ja silloin sain ihan kolmosen. Tänään tein sitten pari sarjaa toisessa 7 ja toisessa 5 toistoa. loppuun vielä vähenneltiin painoja pariin otteeseen ja tehtiin niin paljon kuin irtoa. Raskasta, pirun raskasta. Me like.

Penkki 7 sarjaa + kolme lämmittely sarjaa.
Vinopenkki käsipainoilla ja ristikkäistaljassa. Pari hauis liikettä päälle ja treeni oli taputeltu kasaan.

Huomenna vielä jotain jumpan tynkää, sitten taas hieman lepoa kehiin.


Innostuin hieman "leipomaan"
Ainekset :
 Micro whey pancake 34 g
Kauralese  20g
Maito 56 g
Leivinjauhetta 1/2 tl
Makeutusainetta oman maun mukaan.
Pellavansiemenia 5 g
Ainekset sekaisin kipossa ja tee seoksen keskelle kolo.

Koloon tulee
Raakakaakaojauhetta
Micro whey active proteiinijauhe, itsellä stevia/suklaa/kookos
Maitoa sen verran, että tulee tahnaa.

Kippo mikroon  minuutti ja 30 sekuntia, tadaa kakku on valmis.

Ihan hyvää siitä tuli, vaikka lähdin "huonolla"asenteella kokeilu mielessä tekemään. Ajattelin lähinnä, että siitä tulee kova klöntti jolla voi heittää veemäistä kaveria päähän. Lopputulos oli pehmoinen, eikä liian tekopullan makuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti