lauantai 22. helmikuuta 2014

Torstaina oli vuorossa aerobinen ja tein pohkeita hieman perään, kun ne vihdoin lakkasivat kiukuttelemasta. Uutta kipua vaan hakemaan.
Venyttelin myös 40 minuuttia ja voi että teki kipeetä. Eipä ookaan niin notkea ja taipuisa, kuin aikaisemmin. Vaikka olenkin venytellyt en ilmeisestikään tarpeeksi. Potku perseelle ja alan taas aktiivisemmin sitä tekemään. Eihän siitä haittaa ole, vaan hyötyä.

Edellisen hieronnan jälkeen, kun venyttelin mun paikat tuli todella kipeäksi. Ilmesesti hieronta avasi paikkoja ja venyttely kruunasi koko potin ja olo oli, kuin olisi pesismailalla(Kiovan torilla) naputeltu pitkin selkää.
Sama kävi pakara hieronnan kanssa, sen jälkeen treenit menee taas paremmin perille ja voi kuule kun on hanuri ja takareidet kipeenä.
Sopivana yhdistelmällä hierontaa ja venyttelyä, sillä saan toimivamman kehon. Palautuu paremmin, menee treeni perille paremmin, voiko fitness- muija enempi toivoa??  Vois että bodarikin venyttelis ;)
Maanantaina taas hierontaan.

Tekosyyt nurkkaan ja venyttelyä enempi kehiin+ rullailua. Kotona ja salilla. Aamen.

Perjantaina tein olkapäitä ja olo oli jotenkin vetelä salilla. Sain kuitenkin ihan hyvän treenin aikaseksi, vaikka meinasin hieman vetää herneitä nokkaan bodarille, kun  hieman varmisteli mua pystypunnerruksessa. Rupes auttamaan ihan liian aikaisin ja mähän olisin halunnut tehdä itse loppuun ast,i kunnes tanko ei vaan liiku enää :)
No seuraavaan sarjaan korjattiin tilanne ja sainkin lykkiä tankoa ihan tosissaan loppuun asti, hyvä fiilis. Treeni jotenkin venähti mä tuhrasin aikaa hirveen paljon salilla, venyttelin vielä 20 minuttia loppuun. Pakko ja mä haluun.


Tänään olotila on ollut piirun verran parempi ja etureisiä tehtiin salilla.
Kyykyllä aloittelin jälleen. Hyvät lämmittelyt alle ja tarkoitus ei ollut tehdä mitään maksimikyykkyjä tänään, mutta ihan hyvät painot siellä tangossa silti oli. 2x 10 toistoa ja vikassa tein 12 toistoa 100kg
Viimeinen pumppailu tapahtui sitten vielä 60 kilolla ja tein niin, että pysähdyin alas ja sieltä punnersin itseni ylös. Olipa 60 kiloa kevyttä :)
Prässiä pitkää sarjaa ja reidenojennusta, venyttelyt ja loppuun pieni aerobinen. Siinä se aika vierähti taas älyttömän nopeasti.

Hikihän siinä tuli.

Jospa tästä töräyttäis puurot tulille iltaa odotellessa. Kaivan putkirullan esiin ja jos lätkää katsellessa sitä vähän venyttelisin ja rullaisin lisää.
Hauskaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Kävinkin jo kommentoimassa fabon puolella, että sä oot kone, mutta pakko vielä kerran heittää tämä kannanotto ilmoille, eli SÄ OOT KONE :D Hyvä sä!

    VastaaPoista
  2. Varsinainen masiina :) Kiitosta vaan. Kyllä on etureidet hieman hellänä käsittelystä, meni siis ainakin perille :)

    VastaaPoista