keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Iltapäivälehtien mukaan tie fitness huipulle on helppo. Ei tarvitse, kuin mennä salille, on jo huippu :) Kunto jos näyttää laihalle, on huipulla ja jos vähän on jo habaa se vasta huippua onkin.

Huippua olisi myös se, että olisi ainakin joku tosi-tv formaatti takana tai ainakin jonkinlainen suhde jääkiekkoilijaan, näyttelijään laulajaan jne.

Tajusin just, että näillä kiriteereillä musta ei tuu ikinä huippua :D Tosin BB olis alkamassa, ottaiskohan ne sinne???

No joo ehkä mä en kuitenkaan edes yritä BB taloon hakea, olen mielummin senkin ajan salilla :D Kataboliahan siellä talossa iskee, tuskin sinne punttista on rakennettu...
Valehtelisin jos sanoisin, etten treenaa kisat mielessä, mutta se ei ole ainoa syy miksi salilla käydään. Itsellänihän salille meno alkoi siitä, että halusin voidan paremmin ja näyttää hieman paremmalta. Lääkäri sanoi, että treenata ei saa koska silloin ajateltiin, että kun reumassa on tulehdus päällä minkäänlaista liikuntaa ei saa tehdä.
Voi luoja mä olin kipee, makasin kuukauden kotona ja itkin kivusta. Sitten mä päätin, että ei se liikunta voi ainakaan pahentaa tilannetta ja makaaminen saa riittää. Siitä se sitten alkoi. Olokin alkoi paranemaan ja välillä oli huonojakin kausia ja pahempia kipuja, mutta niiden kanssa oppi elämään.
Kipukynnys on varmaan korkeampi kuin ennen, mutta olen myös alkanut tuntemaan kroppaani hyvin, enkä tee mitään kipua vastaan. Siis sellaista huonoa kipua, lihaspolttelut on sitten erikseen.
Tällähetkellä mun polvet on aika kipeet, en siis voi olla maassa esimerkiksi polvillaan ollenkaan, koska tulee aivan järkyttävä paine polviin. Onhan tässä muitakin vammoja matkan varrella ollut ja selkäleikkauksien jälkeen ei kauheasti isoimmilla painoilla salilla heiluttu. Nyt 3 vuotta viimeisimmän leikkauksen jälkeen sekin jo onnistuu.


Tänään hieman kyykkäilin onnesta soikeena salilla. Perään Hackia, prässiä, reidenkoukistusta ja suorinjaloin mavea+ muutama sarja taljassa pakaralle kyytiä. Kyllä takareidet tykkäsivät tästä setistä. Venyttelin myös, kuten asiaan kuuluu.

Kyykyt meni NÄIN
20x20kg
15x20kg
12x50kg
10x70kg
10x80kg
8x90kg
7x90kg
7x80kg
17x50kg


Huomenna on lepoa.


5 kommenttia:

 1. oot huippis. toi sun reumatausta on munsta joka kerta ihan superhämmentävä. että silti vaan annat mennä ja näytät niin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikee sitä on ulkoapäin kyllä uskoa, mutta lähempää oikeastaan näkee vain käsistä että ne ei oo ihan "normaalit" Huonomminkin vois siis mennä, ja vaikka kipuja onkin niin pitää vissiin olla kiitollinen tähän ja siihen miten pystyy tekemään asioita :)

   Poista
 2. Toi hackkyykky "vääripäin" näyttää tosi tehokkaalta. Onko mahtiliike pakaroille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on, muistaa vaan pitää keskivartalon on tiukkana ettei pääse selkä notkahtamaan. Kun tekee vielä pienellä pysäytyksellä alhaalta niin aijaij hanuri tykkää :) eikun koittamaan!! :D

   Poista