maanantai 17. maaliskuuta 2014

Johan heitti kelit taas meille, eipä tuo niin kovin haittaa, kun autossakin on edelleen talvirenkaat alla. Nytkin aurinko porottaa niin että häikäisee kunnolla. Mieli kirkkaana kohti uutta viikkoa.

Eilen käytiin ihan porukalla venyttelemässä salilla. Vartin lämppärit alle ja tunnin venymiset päälle.
Ei ollut kyllä elastisuudesta taaskaan tietoa, kiristi joka paikasta. Jalkatreenin jälkeinen jumitus päällä, meni se paremmin, kun rauhassa antoi venyä. Tein kahden minuutin venyytyksiä.

Tänään selkää ja vähän hauista salilla, sekä venyttelyt ja vatsoja.
Maastavetoa en tehnyt tänään, ei sitä joka viikko tarvii tehä ;) on sitten taas enempi potkua seuraavalla kerralla.
Tänään venyikin jo paremmin eikä tehnyt kipeää :D

Olen tehnyt porkkanakakkua nyt monena päivänä (mulla on näitä kausia ja kohta varmaan tulee jo kakut korvista ulos) ja eilen tein niin että korvasin Pofiberin tattarihiutaleella ja kakusta tuli paljon kosteampi. Fiberilla tulee hieman kuivempi, koska se sitoo itseensä paljon vettä. Hiilareita tuli hieman enempi, mutta se ei mua haittaa. Hyvää oli.

Porkkanaa 100g
Micro whey active pancake 20g
Micro whey active banaani suklaa 20g
Tattarihiutale 20g
Rahka 100g
Vesi 100g
Leivinjauhe 1/2 tl.
Kaneli ja makeutusaine oman maun mukaan.

uunissa 200 astetta 25 minuuttia.

Päälle rahkat, sitruunalla maustettuna.Meneekö joskus niin että tulee pari viikkoa syötyä huonosti tai voisi sanoa että hyvin :)
pitääkö itteään soimata jos on hieman syönyt enempi kuin olisi ehkä tarvinnut. Tekeekö muutama lisäkilo susta jotenkin huonomman ihmisen? Läskiä tulee ja läskiä menee, itestä riippuu miten siihen suhtautuu, taivaasta se ei kyllä tipahda ja kun taas siistii ruokavaliotaan muutosta alkaa tapahtua. Mutta onko pakko olla jotenkin kireä jatkuvalla syötöllä, jos viime kesänä näkyneet vatsalihakset ei juuri näy niin se ei tarkoita sitä etteikö tänä kesänä voisi mennä rannalle tai nauttia elämästä. Tai että sä olisit jotenkin huonompi ihminen....
Kamalaa jos pitää kokoajan murehti niitä "läskejä" elämässä vois olla muutakin sisältöä kuin ikuinen laihduttaminen. Jos peilikuva ei miellytä niin siihen on ratkaisu, suklaahanojen katkaisu ;)
Sitten on tietysti ne ihmiset jotka on hyvässä kunnossa, mutta eivät sitä itse nää. Osaavat kyllä heti sormellaan osoittaa mistä sitä rasvaa omasta kropasta löytyy. Mutta mä luulen että ketään ei juurikaan kiinnosta ne sun persläskit ja kukaan ei tuijota sua juuri/vain sen takia!!!
One piece asu on kiva kaikkien epäkohtien piilottamiseen :)

Strong is new skinny ja muita kulahtaneita sanontoja. Laihana ei jaksa paljon rautaa nostella, mutta jos sä et oo laiha niin se ei tarkoita että sä oisit läski...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti