lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kyykky päivä ja uudet enkat.

Omat mieltymykset body lajeissa.

Kun vuonna 2008 ja 2009 kilpailin body fitneksessä, olin kyllä auttamatta pieni ja löysä :) (jostainhan se on aloitettava)
Viime vuoden bikinissä olin sitten kireämpi kuin koskaan, mutta ei mun kroppaa ole todellakaan luotu bikini lavoille(ainakaan)
 Jos olisin ollut korkeammissa rasvoissa oma olemus ei olisi miellyttänyt ainakaan omaa silmääni ja mun kroppa tykkää varastoida rasvaa tasaisesti ympäriinsä ja ilmeisesti bikinissä saisi tuo alakerta olla muhkumpi. Perse vaan katoaa, kun rasvakin sieltä häviää.

Toisaalta on hyvä, että se kerääntyy tasaisesti ympäriinsä, ainakin body fitneksessä, koska usein monet on todella kireitä yläkropasta ja alakerta vaatii vielä työstöä. Rasvaahan ei voi polttaa paikallisesti, ihan sama vaikka kuinka kävisi jossain imukuppauksessa tai muissa hoidoissa.

Niihin mieltymyksiin siis. Itse pidän lihaksikkaammasta vartalosta ja se onkin tavoitteena, saada kerättyä  lihaa tähän runkoon ennen seuraavaa koitosta. Luoja yksin tietää milloin se on, eikä kerro :)

Isommat jalat mielessä painelin siis tänään salille. Etureisiä ohjelmassa.
Kyykkyä tuli hinkattua aikalailla ja kyllä ne siltä tuntuukin. Prässiä ja reidenojennusta myös.

Isompia rautoja koiteltiin myös. Nuo uudet isommat painot on aina sellaisia, että ei nyt ihan alas uskalla mennä, vaikka varmistaja onkin takana. Mahtavaa oli kuitenkin huomata että vähän kevyemmällä (100kg) uskalsi mennä kyllä ihan reippaasti alaspäin, keskivartalo pysyi hyvin kasassa eikä tarvinnut jännittää pysyykö pystyssä vai ei. Itsestä liike tuntui sentin mittaiselle, mutta videosta katsoessani huomasin että oli se onneksi hieman syvempi kuin sentti. Noh se oli sellainen kokeilu tänään, jatkossa sekin menee sitten jo paremmin.
Loppuun tehtiin räjähtäviä kyykkäilyjä hitaan sijaan. Hieman erilaista ärsykettä koiville, noi etureidet sais kyllä kasvaa.
video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti