perjantai 7. maaliskuuta 2014

Mua vedätettiin tänään, positiivisella tavalla...

Mua huijattiin salilla!!!
Aloittelin penkkireenin lämmittelyillä ja tarkoitus ei ollut todellakaan tehdä tänään mitään enkkoja.
Siinä muutama sarja alle ja bodari sitten lisäsi mulle painoja tankoon ja sano että ota tällä 65 kg ykkönen. Asiaa se enempää tarkistamatta asettelin itteni penkkiin ja tein kuten käskettiin. Tosin ihmettelin että miten tää on niin paljon raskaampi kuin viimeksi. Totuus paljastu sitten kun nousin ylös ja bodarilla oli semmoinen virne naamassa. 70 kiloa siellä oli :) no voi perkele sentään :) sitten lisättiin vielä 2, 5 kg ja tein silläkin ykkösen. Kannustus huutojen kera se sieltä nousu, hitaasti mutta varmasti.
Ettei nyt ihan voimailuksi olisi mennyt tein sitten vielä kevyemmällä perään pari sarjaa.
Jos olisin tiennyt että siinä tangossa on 70kg ei se varmaan olis sieltä minnekään liikkunut, on se niin korvien välissä tuo nostelu välillä.
Siihen sitten vinopenkkiä käsipainoilla ja rintaa taljassa päälle, muutama hauisliike ja loppu aierobinen ja venyttely.
Huippu treenit tänään.Lekurissa käynti ei tuottanut mitään ihmeellistä ahaa elämystä. Tulehdus kilpparissa on siis ollut ja siellä on vain joku "jälkitila" menossa. Sille ei siis tarvitse mitään tehdä, muutaman viikon päästä sitten taas kontrolliin ja katsotaan onko se perkele alkanut toimimaan jo paremmin. Ihan pakko on myös sanoa, että meidän arvauskeskuksen lekuri on kyllä todella mukava ja tuntuu kuuntelevan ja tekee kyllä asioille myös jotain, eikä kehota sitä iänikuista buranaa ottamaan. Olen tosi pitkään käynyt yksityisellä puolella, koska en ole saanut omaa lääkäriä arvauksesta. Nyt sitten mun lääkäri lopetti terveystalossa joten oli pakko löytää toinen ja halvemmaksihan tää tuli :)


Huomenna olis taas kyykkyä luvassa, mutta pysytään pienissä painoissa :)

4 kommenttia:

 1. En halua pelotella mutta itse sain kilpirauhasen vajaatoiminnan sairastettuani ensin tuon kilpirauhastulehduksen.. Arvoja seurattiin jonkin ja noin reilu vuoden päästä oli lääkitys päällä. Toivottavasti sun kohdalla ei käy näin.

  VastaaPoista
 2. Lääkitys mulla on ollut jo vuoden ja tulehdus on jo kurissa, onneksi. Ultrassa näkyi vain että tulehdus siellä oli ollut, mutta ei ole enään. Joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu :) Tuli vaan mieleen että jos lääkitystä ei vielä olisi ollut, mulle kun sanottiin silloin kun olin jo mennyt vajaatoiminnalle että jos tulehdus olisi hoidettu kortisonilla,en olisi saanut vajaatoimintaa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää aikamoista säätöä tuon lääkityksen kanssa ja olonkin, mutta eiköhän tää tästä. Pääasia että "vika" löytyi enkä oo hullu ;) ja kuvitellut omiani.

   Poista