tiistai 18. maaliskuuta 2014

Nukuinpa huonosti yöllä. Pari kertaa herättelin toista, kun tuo suhisi tuossa vieressä(naamari vuoti) ja 4 reissua toiletin puolelle yön aikana. Ei siinä sikeää unta kauheasti tullu otettua.
Olohan oli sitten aamulla, kuin joku olisi kussut mun aamupuurooni. Salille mentäessä energiaa ei ollut ja ajattelinkin, että kyllä se fiilis siitä muuttuu, kun pääsee vaan rautaan kiinni. No ei muuttunut, ihan suht hyvän treenin sain, mutta olisin voinut saada paremmankin. Ei ollut kyllä fiilistä hirveesti lykkiä tai ainakaan koittaa että jaksaisiko enempi kuin viimeksi.

Näitä tulee välillä. Tilanne korjaantui, kun kotio pääsin ja nukuin ruoan jälkeen parin tunnin unet. Ai että maailma kirkastui kummasti. Toivottavasti huominen olisi parempi. Ei sitä aina tunnista sitä väsymystä, että millaista laatua se mahtaakaan olla. Jos se ei mee raudalla ohi sit olis kannattanut jäädä kotio pötköttelemään.

Olkapäitä ja ojentajia tein tänään. Venyttelyt jäi kyllä väliin, mutta otetaan ne huomenna takaisin, ei se oo niin justiinsa.
Näillä mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti