maanantai 14. huhtikuuta 2014

Eilinen päivä meni aivan kisatunnelmissa Kulttuuritalolla. Ihme homma oli se, että mulle ei tullut mitään hinkua kisaamaan, mutta oli silti mukava katsella muita kisaajia lavalla. Itseä tietenkin kiinnosti enemmän body fitness, kuin bikini tällä kertaa. Kyllähän sitä kisaamaan ollaan menossa, mutta sellainen hirmuinen innostus on kyllä tiessään. Tarkoittaako se kenties sitä, että tätä hommaa tehdään kuitenkin sen takia että salilla käyminen on kivaa, eikä kisaamisen takia. Tiedä häntä.


Tänään sitten salilla tein selkää, taas niitä pitkiä sarjoja, joka on ollut tämän kierron teema. Perus vimputuksia. Ylätaljat, alataljat,kulmasoudut ja epäkkäitä. Maastavetoa en tehnyt, koska haluan että mun jalat ja hanuri palautuu nyt kunnolla.
Treenien jälkeen nopea kotona käynti(ruokapadoille) ja sitten hierontaan. 2 tunnin setti jaloille, ei kyllä ollut kauhean ihanata, mutta ehkä snadisti parempi, kuin viime viikolla. Ehkäpä se torstain hieronta vielä alle ja lauantaina voikin harkita jalkatreeniä.

Tänään kokeilinkin sitten jotain ihan erilaista huttua keittiössä.
Ainekset:
Keitettu kukkakaali 150g
1 koko muna.
2 valkuaista.
100g raejuustoa, rasvatonta.

Muussaa kukkakaali ja raejuusto, tehosekoitin olis kiva, mutta ei nyt osunut käteen sellainen hätäiselle. Lisäsin vanilja-esanssia ja makeutusainetta joukkoon ja paistelin pannulla lätyksi. Ei ollut kovin nätti näky, mutta maku oli kyllä hyvä. Suosittelen kokeilemaan. Jos ei satu olemaan kukkakaalia niin voit käyttää parsakaaliakin. Voi toki jättää keltuaisen poiskin, mutta ei se pysy niin hyvin kasassa paistaessa, hyvä kun pysyi nytkään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti