sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kas kas kakkua.



Mitäs sitten sunnuntaina vois tehdä, kuin pääsiäisen kunniaksi vähän kakkua. 
Siitä taas lähdettiin, että mitä sieltä kaapista löytyy.

Pohja:
Tattarijauho 20g
Sokerijuurikas 21g (koitin tähdätä tasalukemaan, mutta ei osunut)
Pofiber 20g
Tattarihiutale 10g
Psyllium 5g
1 tl leivin jauhetta.
Vesi 200g
Makeutusta myös. 

Ainekset sekaisin ja pieneen uunivuokaan 200 astetta ja 15 minuuttia. Kun pala on jäähtynyt leikkaa se kahteen osaan, saat kaksi kerrosta.
Ei kannata paistaa liikaa ja koita puutikulla että kypsyys on sopiva, muuten tulee liian kuiva käppänä. Tästä tuli todella kostea kakkunen.

Täytteeseen:
Alpro soya vanilla kastike 60 g + 4 g chia siemeniä.
Marjoja 65g
Bonne mansikkasosetta 35g
Kanelia ja makeutusta.


Kuorrute on sitruunan mehua ja erytritolia, tomu versiona. 

Kalorit 100g/ 52
P. 2.2
H. 8.4
R. 0.9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti