tiistai 1. huhtikuuta 2014


Tammikuussa aloittaneet treenaajat ovat suurinpiirtein kadonneet salilta ja uusi aalto kesäkuntontoon saapuu pian :) Aika moni aloittaa treenaamisen tammikuussa tai sitten Huhti-toukokuussa, että olisi sitten juhannuksena kuosissa. Yleensä ajatuksena on se, että 2 kk päästä pitäisi mahtua bikineihin, niihin vanhoihin. Vinkkinä multa on, että ostapa isommat biksut niin mahtuu varmasti. Sitten tietenkin ne, jotka mahtuu niihin vanhoihin bikineihin, dietin jälkeen,  kun ollaan se viikko siellä etelässä, mikään laukussa ollut vaate ei mene enää loppuviikosta päälle. Niin se kunto on vaan katoavaista. Ensi vuonna sitten uudestaan :)

Mä kävin metsästämässä tänään kesäkuntoa salilla ja treenivuorossa oli olkapäät/ ojentajat.
Taas mentiin niillä gianteilla ja voi luoja.... Sattui ja kyllä tuli pumppia molempiin, mulla oli hetkellisesti salin isoimmat olkapäät(onneks treenamassa oli samaan aikaan 15 vuotiaita poikia eikä bodareita) No eikä ollut.

Seuraavanlaisella setillä mentiin:
Pystypunnerrus käsipainoilla.
Viparit käsipainoilla istuen.
Etunosto käsipainoilla.
Takaolat käsipainoilla.
Pystysoutu tangolla.
Pystypunnerrus laitteessa seisten.

Tein toistoja taas sen 10, paitsi viimeisessä tein niin paljon kuin vaan irtos, tyyli oli vähemmän puhdas ja pari kirosanaa tuli vuodatettua kyllä. 6 kierrosta olkapäille.
Ojentajille en pystynyt tekemään kuin 3 kierrosta, koska ne meinasivat todellakin rähähtää käsiin.
Samat 10 toistoa paitsi ranskalaisessa ei pystynyt tekemään kuin 8 tai 9.

Dippi laitteessa.
Ojentaja taljassa köydellä.
Ojentaja taljassa niskantakaa.
Ranskalainen käsipainoilla.
Dippipunnerrus penkinlaidalla.

Voi tsiisus mikä treeni. Loppuun vähän Masteria, johon eräs setämies tuli tietenkin sanomaan että elä sinä siinä kävele, kun et pääse minnekään... ha ha haa.  Sanoin vaan, että just siksi mä tässä olenkin, ei tämä ole heikko kuntoisille. Setämies menikin sitten sinne mun taakse soutamaan.
Venyttelyä 30 minuuttia suoritin myös.

Voitin myös Lotossa 2 euroo ja 50 senttiä päälle. Tuhlasin kaiken ÄÄS markettiin. 
Lottovoittajan on helppo hymyillä :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti