keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Voihan Munkki.

Tiistai oli olkapää/ojentaja päivä.
Pystypunnerruksessa napsahti uudet enkat, jeet sille.
Pari muuta liikettä päälle ja sitten ojentajien kimppuun. En ole tehnyt omalla painolla perinteisiä dippejä pitkään aikaan ja päätin kokeilla. Olkapäähän ei sattunut yhtään, joten se meni todella kivasti.
Pari taljaliikettä päälle ja sitten loppu aerobinen(vartti) ja venyttelyt päälle. Koipikin alkoi jo näyttää suht normaalille. Jippii sille.


Vappuna alkoi tekemään mieli munkkia. Kenellä nyt ei tekis mieli???



Koekeittiössä kaavin jauhoista seuraavan tuotoksen:

40g tattarijauhoja
40g Psylliumia.
35g Pofiber/perunakuitujauho.
1 muna 52g
3 valkuaista 91g(pieniä oli munat)
Suola
Kaardemumma.
1 tl leivinjauhoa.

475g kiehuvaa vettä.

Tämä on melkein sama ohje kuin se edellinen pulla tuotos, nyt vain korvasin mantelijauhon kookosjauhoilla ja ai että tulee ihana tuoksu kämppään, kun ne uunissa muhii.
175 astetta ja 30- 40 minuuttia. 
Osan tein ns. munkeiksi ja osan korvapuusteiksi. Munkkirinkilät kannattaa tehdä isoreikäisiksi, koska uunista tulon jälkeen voi käydä niin ettei reikää ole enää laisinkaan :)



Raakana.

Kypsänä. Nää kyllä sitten hieman lössähtää jäähtyessään.
Tässä munkissa kalorit ei päätä huimaa 100g/ 49 kaloria. 
P.3.5
H. 4.2
R.1.3
Treeneissä tänään takareisiä ja treenipainot on jälleen noususuhdanteessa. Huomenna olisi lepoa luvassa, toivotaan että se sade ei tulisikaan niin voisi edes hieman ulkoilla :) Tosin eikai sitä sokerista ole, että pieni sade ei varmaan haittaa.

Iloisia Vappu tunnelmia kaikille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti