maanantai 19. toukokuuta 2014

Ihon hoidosta, treeneistä ja Fit food blogin heräämiinen.
Nyt on rusketusraidat saanet hyvät alut :) Hyvin alkoi iho punoittamaan tunnin kävelylenkillä tänään päivällä. Puolessa välissä muistin sen aurinko rasvan :)
Tein myös oman blogin noille mun ruokahommille, ettei mene ihan sillisalaatiksi. Linkki löytyy tästä FitFoodia
Ulkoasu tulee vielä muuttumaan, mutta hiljalleen sekin löytää varmasti oman tyylinsä. Tai sitten se kuolee yhtä pian kuin on syntynytkin :D


Tänään kevyttä pumppailua koiville. Ei paljon ruuhkahuippuja ollut, kun lätkämatsi tuli samaan aikaan.
Aloittelin smithissä kyykyllä siinä hinkkailin tovin, seuraavaksi prässiä leveällä ja kapealla, sekä pohkeita. Vielä vähän loitonnusta, askelkyykkyä paikallaan ja potkuja.
Hyvä treeni, ei tullut liian väsynyt fiilis ja tuli hieman pumppia koipiin kuten pitikin. Valehtelisin jos väittäisin, etteikö ois tehnyt mieli vähän revitellä ja lisäillä painoja, mutta maltoin mieleni :)
Hyvän mielen treeni siis.

Kesä on täällä, mutta entäs kesäkunto ;)
Sitten siitä ihon hoidosta.

Aamulla kävin kosmetologilla torkahtelemassa. Mulla on sellainen iho joka vaatii säännöllistä huoltamista, muuten se räjähtää käsiin. Kotihoidossa mulla on aina tuotteet hoitolasta, vaikka ne kustantaa hieman enemmän on ne hintansa väärtit, koska niitä menee vähemmän.
Mulla on oikeastaan kaksi paikkaa joissa käyn. Helsingissä Eira Estetica jossa tehdään hoitoja ihanan rauhallisessa pienessä ja tunnelmallisessa hoitolassa. Hoidot on aina ihania, sieltä saa myös egoligisiin ja Argan öljyyn perustuvilla tuotteilla tehtyjä hoitoja.
 Sieltä ostan myös mineraali meikkini, joka pitää ihoni hyvänä. Ei näytä siltä, kuin olisi laittanut kilo tolkulla pakkelia naamaan.
Nyt heillä onkin tarjous 15% Idun minerals tuotteista. Kannattaa kurkata.


Toinen paikka on tässä ihan kylillä ja sinne on helppo mennä. Hinta/laatusuhde on myös siellä kohdillaan. Ainoa miinus paikassa on se, että se on kampaamon yhteydessä ja Föönin ujellus kuuluu hoitolaan. Korson Fiilis on siis paikka.  Ensi kerralla aloitetaan mun kasvoille neulaus hoito-sarja. Innolla odottaen kesäkuuta ;)
Nyt sain kotiini pari tuotetta hoitoa ajatellen.


Ennaltaehkäisevät seerumit
Medik8:n ennaltaehkäisevät antioksidanttiset hoitotuotteet estävät aurinkovaurioiden syntymisen iholla. Aurinkovoiteet ovat tärkeitä ihon suojaamiseksi UV- säteiltä auringossa, mutta tutkimuksen mukaan tehokas aurinkosuojaus on mahdollista saavuttaa vain samanaikaisella antioksidanttien käytöllä.

Medik8:n antioksidantit auttavat käynnistämään kollageenisynteesin ja lisäävät ihon elastisuutta tiivistäen ihoa. Samalla ihon laatu tasoittuu ja sen väri kirkastuu. Antioksidantit ehkäisevät uusia aurinkovaurioita kuten hyperpigmentaatioita, ryppyjä ja juonteita syntymästä.

Medik8 käyttää uusimpia antioksidantti-innovaatioita kuten uutta C-vitamiinijohdannaista, joka on neljä kertaa niin tehokas kuin vastaava L-ascorbihappo; ja kuitenkin paljon stabiilimpi, eikä ärsytä ihoa.

Retinol

Retinolin teho ikääntyvän ihon hoidossa silottavana ja kiinteyttävänä aineosana on todistettu lukuisissa kliinisissä testeissä. Retinolin on myös todistettu kirkastavan ihon sävyä, vaalentavan hyperpigmentaatiota, tasoittavan pintaa, supistavan huokosia ja rauhoittavan aknea.
Medik8:n retinolivalmisteet ovat ainutlaatuisia sillä niiden patentoitu kuljetinteknologia ja seerumin kuivaöljy-pohja auttaa säilyttämään retinolin stabiilina ja aktiivisena, mutta miellyttävänä iholla. Medik8:n pienet valmistuserät takaavat korkean laadun ja -konsentraation jokaisessa tuotteessa.
Medik8 retinoli -tuotteiden kuljetinjärjestelmä myös ajastaa korkean retinolinpitoisuuden vapautumisen iholle kontrolloidusti. Näin voidaan saada maksimaalinen teho ja minimoidaan sivuvaikutukset, joita suuri konsentraatio muuten aiheuttaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti