tiistai 6. toukokuuta 2014

Mahtava olkapäätreeni tänään ja ojentajat kaupan päälle.
Pystypunnerruksessa uudet enkat ja sekös mieltä kummasti piristääpi. 
Pystypunnerrus.
Pystysoutu.
Viparit
Pari liikettä takaolille.
Ojentajaa taljassa köydellä, niskan takaa, edestä ja vuorokäsin.

Hyvät pumpit tulee vieläkin sunnuntain tankkauksen jäljiltä, sitä näyttääkin ihan urheilijalle.
Mustissa tänään ja pinkeissä kuukausi sitten..


Tänään kävin hieman myöhemmin salilla, kun käväsin aamusta lekurilla. Lisää kokeita ja lähetteitä sinne sun tänne. Yleensä en kauheasti ole arvostanut arvauskeskuksen toimintaa, mutta nyt olen vihdoin saanut hyvän lääkärin, joka ottaa asioista selvää ja haluaa oikeasti hoitaa kuntoon. Tosin hieman hidasta se toiminta siellä on, mutta muuten olen ihan tyytyväinen palveluun.


Niin oon mä tänäänkin leiponut, sain eilen käsiini raparperia ja tein pullat raparperi täytteellä ja raparperi piirakkaa myös. Tein myös bataattileipää, mutta sen ohjeen taidan laittaa vasta huomenna. Muuten tää menee ihan leivonta hommiksi vaan.
Pullat on samalla ohjeella, kuin eiliset suolaiset rinkulat, mutta bataatin korvasin raparperi "hillolla" vesi ja raparperi keitetty. Sekä väliin tuli myös raparperia. Tietenkin suolan tilalla makeutusta :)


Tällä kertaa laitoin pullat tuollaiseen vuokaan kimpassa. Siitä voi sitten haukata kyljestä :)


Tässä tulee ohje jos ei joku jaksa kaivella edellisiä postauksia.

Taikina:
Risenta kookosjauho 40g
1 muna
2 valkuaista.
Psyllium 40g
Keitetty raparperi 140g(puolet vettä puolet raparperiä)
1 tl leivinjauhe.
370g vesi
Pofiber 40g
Makeutusaine.
Kuivat aineet sekaisin, lisää raparperi ja munat. Vatkaimella sekaisin, kunnes tulee murua. Maista tarvitseeko lisää makeutta.
Lisää vesi ja jatka vatkaamista. Leivo lätyksi, kostein käsin ja lisää täytteet.

Täytteet:
Kaneli, makeutusaine, kaardemumma, raparperi 50g
Rullaksii ja leikkaa sopiviksi paloiksi Asettele vuokaan tai muffinssivuokiin. Voitele munalla.
175 astetta 30 minuuttia.
koko satsin kalorit. 322 josta tulee 819g pullaa.
P. 26.7
H. 18.7
R.10.9


Munaton piirakka.






Butter beans jämät 89g
Raparperi 39g
Raejuuston jämät 72g
Vähän sitruunan mehua.
Makeuta.
Soseuta.

Pofiber jauhoja 30g
Kookosjauhot 30g
Tattarijauho 10g
Vesi 200g
Leivinjauhe 1 tl.
Makeutusainetta tarvittaessa.
Sekoita ainekset keskenään, laita uunivokaan ja lisää raparperi päälle. 180 astetta 40 min.
628g piirakkaa.

Kalorit 344 koko kakulle. 8 palaa(tai riippuu paloista)
P.26.
H.39
R.5

4 kommenttia:

  1. Kuules nyt leipuri, täähän alkaa olla ihan epäreilua! Yks yrittää täällä tsempata, ettei tekis mieli herkkuja, mutta sä teet leipomisesta niin helpon oloista, että ihan vaan leipomisen ilosta haluais kokeilla kaikkea ;) Mutta mä lähden nyt vaan kiltisti vetämään pesistreenejä ja juoksemaan hiki hatussa! ;) -Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä säkin voit näitä tehdä :) voidaan kimpassa katsoa sitä tarkemmin.
      Kivoja treenejä sulle Minna!!

      Poista
  2. moi supermuija ja superleipuri! tsiisös sä oot vaan upee pakkaus joka puolelta. iiks! onneks mullon sun kalenteri ni voin stalkkaa sua joka päivä. XD vaik oot ky paremmas tikis nyt ku niis kuveis. oot niin maailman vautsein.
    Oliko tässä tarpeeksi ylistystä ensi viikolle? :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan pitää laittaa lisää painoja nilkkaan, että pysyn maantasalla taas :D
      Kiitos paljon, sä oot kyllä myös sellanen supermuija että oksat pois :D Kas kas sääkin olit vähän leiponut siellä ;)

      Poista