perjantai 2. toukokuuta 2014

Piirakka päivitys alkuun. Tää on aikalailla sama, kuin eilen tekemäni, mutta tein sen isompana ja tyrkkäsin passionhedelmään väliin ja nätit mansikat päälle kun kakku oli jäähtynyt. Ensin ajattelin muussata mansikkaa väliin, mutta en sit jaksanut, siitä olis saanut hienon vauhtiraidan väliin. Nyt sieltä kurkkii vähän siemeniä siitä passionhedelmästä. On raikas kakku ja pirun hyvää.

 Voi papuja(butter beans) 138g ja sitruunaa 77g
Muussiksi sauvasekoittimella ja makeutusainetta sekaan.

Kookosjauhoja 40g
Pofiber 40g
1 valkuainen, tänään 37g
Vesi 350g
Leivinjauhe 1 tl
Ainekset sekaisin ja kakkuvuokaan puolet taikinasta ja hedelmät väliin ja loput taikinat päälle.
Koko kakun arvoiksi tuli. 399 kaloria. Kahdeksan annosta.
Passionhedelmään väliin 32g ja mansikat koristeeksi 52g jäähtyneen kaakkendaalin päälle.
Sitten asiaan. Salilla jumppailin rintaa ja haukkaria.
Penkki meni todella penkin alle, mua sattui ranteisiin ihan liikaa ja meinasin jo luovuttaa ja siirtyä vaan kahden kilon painoihin. No päätin antaa toisen mahdollisuuden ja tein sitten käsipainoilla vinopenkkiä ja sehän meni ihan mallikkaasti. 25 kilon painoilla rimpuilin ihan hyvät sarjat kuitenkin, eikä ranteisiin sattunut ollenkaan. Ristikkäistaljassa vielä yksi liike loppuun.
Yllätten oli perjantai-illan jumppaajia aikalailla ja kaikki käsipainot joita mä olisin halunnut käyttää oli siellä pitkin poikin lattiaa "varattuna" no pari liikettä hauista siihen päälle. Tai kolme, mutta sain yhtä tehtyä vain yhden sarjan, kun taljassa alkoi olla ruuhkaa. Hyvä treeni tuli kuitenkin käpälille myös.
Melkein koko päivän on ollut ihana päänsärky ja vihdoin luovutin ja otin särkylääkettä, kun treenin jälkeen se tuntui vaan pahenevan. 

Huomenna olisi sitten etureisiä salilla, mulla on vieläkin takareidet ja hanuri ihan hellänä keskiviikon treeneistä ja toivotaan, että alakerta toipuu :)

Kivat perjantain jatkot just sulle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti