maanantai 23. kesäkuuta 2014

Selkäpäivää vaan meille.

Vanha kuva viime kesältä, kesää odotellessa.
Mariah Kari Photo.

Selkäpäivä aka Maanantai :)

Käväsin aamulla käppäilemässä ja yhdistin kauppareissua samaan. Ei ehtinyt satamaan matkalla, auringossa tuli jopa vähän lämmin, oli mulla silti hanskoja ikävä.
Ongelma lenkkeilessä: Pitää mennä ennen klo 11, koska kuuntelen Radio Rockia. Sen jälkeen ääneen pääsee sellainen toimittaja, jota en kestä kuunnella yhtään. 
Puhuu liikaa ja ihan turhia juttuja, kuin kuuntelisi lastentarhan lapsien jorinoita... Tosin tää on vain arvausta, koska mä en ole lastentarhassa juurikaan aikaani viettänyt.


Pudotussarjoja selälle.
Maastavedon voi näissä reeneissä unohtaa, ehkä mä sitten ensi viikolla pitkissä teen kevyemmällä, kunnes sitten taas pääsee raskaisiin jumppiin.

Kulmasoutua smithissä, helppo liike ja painojen vähentäminen käy helposti.
Pari sarjaa lämpöä alle ja sen jälkeen 3x10+10+10
Ylätalja.
Alatalja seisten.
Pullover, ei pudotuksia.
Haukkaria pumppiin asti.
10 min uuden Body Lehden selailua fillaroidessa, enempää ei tarvinnut :)

Samat jutut joka pudotuksessa, kymppiä kohden mentiin ja viimeisessä koitin puristella sitten niin paljon kuin menee. Oli sellainen hyvän mielen treeni :) ei jääny shaissen makua suuhun ollenkaan, vaikka raskastahan se oli. 
Salillakin oli kovin hiljaista ja se varmaan yksi syy, kun ei tarvinnut ruuhkassa rautaa hinkkailla.


Keskiviikkon on Sportsnutritionin kaupalla tapahtumaa ja mut pyydettiin paikalle leipomuksien kera. Eli Keskiviikkona pääsee siis hyvien tarjouksien sekä Jaana Kontkansalon seuraksi maistelemaan tekemääni kakkua :) Katsotaan millaisen luomuksen loihdin sinne.
Sportsnutritionin tuotteilla se luodaan tietenkin.

Jos olet lähettyvillä tulkaa ihmeessä käymään.  Kauppa sijaitsee Vantaan koivuhaassa ja on avoinna 10-18 itse pääsen paikalle noin klo 13-> 
Jaanalta voi kysellä treenaamiseen liittyviä juttuja ja osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona on    Jaanan henkilökohtaisesti tekemä ravinto/ treeniohjelma. Osallistua kannattaa vaikka olisit kaksilahkeinen ei siis pelkästään fitness-muijille.


Multa voi sitten kysyy, vaikka kuinka paljon proteiinia oli kakussa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti