lauantai 26. heinäkuuta 2014Aloittelin treenin tänään reidenojennuksella. Siitä ryntäsin hackiin ja smithiin tekemään kyykkyä.
Kevyttä pumppailua 15-20 toiston sarjoja ja painoja ei juuri ollenkaan.Kun treeni meni nopeasti ohitse, kiipesin leuanveto laitteeseen ja aloin pumppailemaan lopuksi sillä etureidelle. Päkiällä painoin ja ulkosyrjällä, sain hyvin pidettyä sen etureidellä :)
Näyttää urpolle ja oli yllättävän tehokas, sopii viimeiseksi liikkeeksi tai alkuun lämmittelyksi.
Mitäs sillä on väliä vaikka urpolle näyttää :)

Vaikein osuus on päästä laitteeseen. Terveisin rautakanki.

Bodarin kanssa kun kimpassa treenataan se saattaa aina välillä tulla kesken liikkeen käpälöimään. Tänään hiplattiin hanuria ja takareittä. Ulkopuolisen silmiin se voi vaikuttaa erikoiselta toiminnalta :) Tarkistellaan vaan että osuu kohteeseen...Huomenna lepoa

4 kommenttia:

 1. Itselle tuli pari kuukautta sitten tuo käytetty tuota leuanvetolaitetta muuhunkin kuin leukoihin/dippeihin, vähän urpoa joo, mutta itsekin saan kerrankin liikkeen tuntumaan missä sen pitääkin tuntua.

  Pitäähän sitä tarkistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kai mitä siellä salilla tekee, kunhan tuntuu oikeassa kohdassa. Juu on se hyvä että luvan kanssa tarkistaa, ettei kaikkia ala salilla kourimaan ;)

   Poista
 2. Ooooookkei siis tuolleen... täytyy kokeilla :) Jei. Aina oppii jotain uutta ... kuka väittikään, että punttitreenaus olisi tylsää :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin, kai se on ihan sama miten päin tekee, kunhan osuu kohteeseen ;)

   Poista