tiistai 22. heinäkuuta 2014

En tiedä mitään tylsempää, kuin istua kampaajalla. Tänään tuhrasin aikaani siihen yli 2 tuntia, tosin lopputuloksessa ei ole mitään vikaa, mutta se istuminen ja niiden turhien lehtien lukeminen. Pitäähän sitä kai kerran vuodessa kampaajalla käydä... 
Hierojallakin kävin ja iloinen yllätys oli, että ei se tehnytkään niin kipiää. Jalat ja vähän selkää hieroimme, 2 tuntia siinä meni. Siellä tosin voisin kyllä viettää aikaani ihan helposti, ei käy aika yhtään pitkäksi.
Mietittiin että kauanko mahtais mennä, jos koko kropan kerralla hierois? Veikkaan, että 4 tuntia...
Sen jälkeen saattais olla kupoli sekaisin hetken aikaa, että sais taksilla kotia mennä.

Salilla olkapää/ Ojentaja jumppa. 
Mentiin vasta myöhemmin jumpalle ja siellähän oli aikalailla porukkaa, eipä tuo mitään haitannunna, kun pääsin kaikkiin niihin laitteisiin mihin halusin ;)

Pystypunnerrusta smithissä.
Pystysoutua smithissä.
Vipareita käsipainoilla.
Takaolkaa taljassa, parin eri liikkeen verran.
Ojentajaa taljassa 3 liikettä.

Tein mä jopa 2 liikettä vatsojakin siis kerran molempia :D
Toistot oli 8-10 luokkaa tänään, muutamissa sain puristettua ihan 12. 
Sarjoja tuli pystypunnerruksessa 8, muissa 3-4.Otan huomenna vähän varaslähtöä pitkiin sarjoihin ja tänään oli siis viimeinen raskas jumppa.
Pystypunnerruksessa uudet enkat, joten hyvillä mielin voin lopetella voimatreenit tähän :)Tein tällaista (koe)kakkua, tuli äärettömän hyvää. Tästä teen vielä ison version viikon päästä.
Kauheasti kaloreita, kaikki 54 /100g6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Se on niiiiiin tylsää! Yleensä näpräilen iphonea, mutta viimeksi loppui akku. Oli hirveää. Tuo kakku näyttää niin hyvältä, kuolen!! Haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mä laitain oman tukan kotona ja sitten samalla voin vaikka imuroida ;) Kakku oli kyllä hyvää,laitanko postiin ;) Tai siis se meni jo, jos seuraavasta laitan pikana tulemaan...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Laitan kyllä, kun teen sen uudemman kakun :) Kyllä tästä tuli niin hyvää, että pitää ehdottomasti jakaa.

   Poista
 3. jumantsuikka susta on tullu pihvi! :D paljon tulee kaloreita päivässä?
  t. vanha luokkatoveri pekkiksestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Varsinainen pihvi. Tuleehan niitä sen verran että plussan puolella ollaan ja jatkuvasti enempi, pitää nostella lähes viikottain että patti kasvaa :)

   Poista