keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kaikki ei halua näyttää mieheltä??? Miltä pitäs näyttää?

Törmäsin  Spotrsnutrionion kuvaan Jaana Kontkansalosta Facebookissa.
 Kuvan alle henkilö oli kirjoittanut: Kaikki naiset eivät halua miehekästä kroppaa.
Mainoksessa mainostetaan  Rantakunto pakettia, joka sisältää lisäravinteita.

Oli siellä muitakin kitisijöitä, että pitäisi kertoa miten siihen kuntoon pääsee, ettei vaan pelkkää pakettia myydä. Kai se vaatii muutakin, kuin lisäravinteet kuntoon. Totta helvetissä se vaatii, ilmaiseksiko ne pitää kaikki antaa HÄ? Mutta jos salilla rupee käymään, alkaa näyttää äijälle. Kuten alla olevassa kuvassa. Onneksi ajoin juuri parran, ennen salille lähtöä.Sellaisen mielestä, jonka painoindeksi kulkee alipainon puolella, minäkin olen miehekäs. 
Kuvissahan, varsinkin treeni- ja poseerauskuvissa, tulee lihakset hyvin esiin A) koska ovat pumpissa ja B) kuvakulmasta, valaistuksesta sekä asennosta riippuen tulevat paremmin esiin.

Naiset yleensä pelkäävät lihaksia ja varmasti kuvittelevat, että jalkojen väliin kasvaakin jotain muutakin, kun punttisalin oven avaa. Tai ainakin silloin jos erehtyy nostelemaan painoja aerobisien laitteiden sijaan.

Onneksi jokaisella on valinnan mahdollisuus mitä omalla kropallaa tekee, mulle on aivan sama jos joku on laiha, lihava, löysä, tiimalasi- tai omenavartaloinen, kaljamahainen, iso tissinen blondi. Enkä mä sano, että hei naiset ei halua näyttää barbille. Jos omassa kropassa on hyvä olla oli se millainen tahansa niin anti mennä vaan.


Päivän angstit purettu...

Kävin tänään kosmetologilla, mikroneulauksessa. Olipahan toimenpide, mun naama on vieläkin puuduksissa :) Ja sain kivat kesäkynnet, kesä voi siis alkaa.

Salilla takareisiä pitkästi, huomenna lepoa.
Ajattelin tehdä kyykkyä smithissä, se oli varattu. 
No prässiä sitten, sekin oli varattu ja siihen nojaileva mies puhui puhelimessa ja treenasi kunhan ehti. Aloitin Hackissa ja kyselin milloin herra mahtaa lopettaa? Pari sarjaa tekee kuulemma vielä. Pyysin jättämään painot siihen, kun lopettaa... 320 kiloa. 
-Ai kaikki vai? Kyllä kaikki siihen vaan, ettei tarvitse latoa takaisin...
Talja vimputtelua ja reidenkoukistusta ja innostuin tekemään myös yhdenjalan prässiä.
20+ toistoja, joissakin 15, kun ei enää kyennyt tekemään.
Loppuun rullasin.


Onneksi kesä alkaa taas pian uudelleen.

Piti kuvata kakku ulkona, kun sisällä on kovin pimeää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti