keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ti-Ke treenit.

Tiistaina oli olkapää/ojentaja jumppa ja vielä yksi kevyempi treeni tulossa tälle viikkoa.
Salilla oltiin ruuhkahuipun aikaan, mutta se ei haitannt yhtään. Kevyessä treenissä ei ole niin väliä missä sitä tekee, mutta raskaassa yleensä haluan tehdä jotkut tietyt pääliikkeet pois alta ja sitten voin soveltaa.
Harvemmin kuitenkaan tilanne olisi niin etteikö mitään suunniteltua pääsisi tekemään, välillä teen eri järjestyksessä tilanteen mukaan.

Vimputtelin siis vähän kaikkea olkapäille ja hyvällä tuntumalla sainkin tehtyä. Toistoja 20 joissakin 15. Tiku ja Takukin oli salilla, mutta tälläkertaa höpöttelyt ei haitannut, kun oli luurit korvilla. Miten olinkin unohtanut miten kiva on musiikit korvissa treenailla.


Pystysoutu.
Etunosto.
Viparit taljassa.
Takaolat parin liikkeen verran
Kolme liikettä ojentajille.

Toinen käpälä on ilmeisen jumissa koska oli vaikea saada siihen tuntumaa, mutta tilanne korjataan torstaina. Mulla on hieronta ja hierotaan niin pitkään kuin tarvitsee. Aikaisemmin veikkailinkin että siinä saattaa 4 tuntia vierähtää helposti. Saa nähdä kuinkas käy.

Lounas tänään

Tänään sitten takareisiä ja mullahan oli ojentajat treenistä kipeänä. Semmoinen "kevyt" treeni sitten oli tiistaina.
Olihan siellä porukkaa tänäänkin ja kuvaamiset jäi, kuumakin oli ;) Ei pääse paikat revähtämään näillä keleillä.

Maanantain selkätreenissä näkyy takareidet, kun ei muuta oo :)

Prässiä alkuun sen jälkeen smithiin ja tein mavea suorin jaloin. Koska siinä olin päätin tehdä perään kyykkyä siellä alhaalla pumppaillen. Taljassa perus vemputukset ja polkasin loppuun taas siinä leuanvetolaitteessa, tällä kertaa takareidelle ja pakaralle.
 Nopeat venyttelyt ja äkkiä kotio, kun bodarilla oli kauhea nälkä :) 

Nyt tuleekin pari päivää lepoa. Huomenna olisi muutenkin lepo, mutta perjantaina juhlitaan tuttavien häitä, joten treeni saa jäädä.


 Meillä on keittiössä kovin ruuhkaa ja piti hankkia toinen vaaka keittiöön.


P.s naapuri kävi taas mun marjapuskissa kouluamassa ja tällä kertaa sain rysänpäältä kiinni.Mahtavaa loppuviikkoa.6 kommenttia:

 1. Heh, vähän jos pyytää aviomiestä kuvaamaan selkää, niin se kuvaan sen iho.. eikä selkäselkää. Ei se oo niin metrilleen vissiin.

  Kai läksytit marjavarasta? Gumma tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin voi käydä ;)
   Kävin kysymässä, etteikö heillä itsellään ole marjoja. Vastaus oli: Ai keräätkö sä ite näitä, no mä otan vaan nää sori.

   Poista
 2. Mulla on aina musat korvilla ja yritän välttää katsekontakteja ihmisten kanssa ihan juuri siitä syystä, ettei kukaan jäisi lörpöttelee :D Voin kyllä antaa itsestäni hieman ynseän kuvan ... mutta kun treenataan, niin silloin treenataan, eikä lörpötellä :D Mutta joo, onhan tuolla "meidänkin" salilla niitä tuttuja naamoja, joiden kanssa on aina vaihdettava ne pakolliset kuulumiset.

  Hei nyt mun täytyy ottaa selvää, mikä toi sun juttu on leuanvetolaitteessa... hmmm... mielenkiinto heräsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ennen olin aina musiikkia korvilla, sitten se jotenkin vaan jäi... ja siihenkin näköjään tottui.
   Joo se on kyllä aika hyvä liike, kun saa kohdistettua joko etu tai takareiteen riippuen miten koipi on siinä laitteessa.

   Poista
 3. Neljän tunnin hieronta kuulostaa hurjalta! :D Kai siinä on sit jo taukojakin pidettävä? Mulla on jo kolmen vartin hieromisen jälkeen sellanen olo, että hupsista keikka miten tästä pöydältä muka pääsee ylös... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni 3, 5 tuntia :) Aloitettiin naamallaan ja loppu aika naama ylöspäin. Se naamallaan makaaminen onkin ihan kamalaa. Meillä oli yksi tauko, kevyt välipala ja toilettireissu :) taukoa oli 10 min.

   Poista