perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vähän asiaa ja paljon kuvia.


Laiturilla ekat hypyt.

Tämän päivän olen lähinnä istunut autossa siskon kanssa. Aamusella kurvattiin mökille ja sieltä Mikkeliin ja takaisin kotio. Mulla oli evästä mukana, mutta sisko otti Mikkelin torilta muikkuja. Ei huono valinta ollenkaan. Ihanan lämmintä oli kyllä ja torilla oli jos jonkinlaista tapahtumaa ja kojua, harmi vaan kun ei ollut aikaa enempi siellä pyöriä.

Mikkelin torilla.
Kotio lisää ruokaa naamariin ja salille. Enpä ole ihan vähään aikaan noin myöhään salilla ollutkaan, kun kotio päästiin lähtemään sieltä vähän ennen klo 21.

Salilla.

Rintatreeni ja hauista päälle.
Olen vähän karsastellut noilla käsipainoilla tekemistä rintaa (oon ennenkin valittanut) koska olkapää on vaivannut, mutta tänään tein tasapenkkiä kässäreillä ja vinopenkkiä smithissä.
8 sarjaa tein molempia joista ensimmäiset neljä oli sellaista lämmittelyä ja tuntuman hakua. 
Hauikselle tein pari liikettä.
Yllättävän hyvin meni kässäreillä, mutta ilman apua en olisi pärjännyt, koska mä jäin ihan niiden alle kun sarjan lopetin :) tekniikka vielä haltuun niin saan ne 27,5 kg painot itekin pois rinnalta ;)
Sarjat oli 8-10 luokkaa tänään ja nyt alkoi siis kolmas raskas viikko.
Smithissä tehtiin ensin niin monta omin voimin ja loput tehtiin negatiivisesti, eli laskin hitaasti ja bodari auttoi hieman nostamaan ylös. Karmeeta, mutta silti niin kivaa.

Eilen sain pika-ajan hierontaa ja se pelasti mut kyllä tosiaan, se viime viikon hieronta oli kyllä aika hanurista ja meni tosiaan ihan hukkaan, kun mikään paikka ei auennut kunnolla. Eilen murjottiin 2 tuntia ja tänään aamulla kyllä huomasi, että hieronta meni perille. 
Kiitos vaan pikaisesta avusta.

Selfiet pukkarissa.
Huomenna sitten ne kyykyt kehiin, katsotaan miten kulkee.
Mutta kiva päivä oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti