lauantai 12. heinäkuuta 2014

Voiko kalsareissa treenata ja saako salilla karjua??

Lähdettiin tänään salille ja onneksi ei ehditty pitkälle, kun bodarilla jäi treenipaita kotiin ja käännyttiin takaisin. Taas matkaan ja salilla siinä kyykkypaikalla, kun lämmittelin tulee bodari salin puolelle farkkushortseissa... Sillä jäi siis treenihousutkin kotio :D Pari sarjaa se jumppas niissä ja loput menikin sitten kalsareissa, ei se oo niin justiinsa :) Dietti puree siis isompaankin mieheen!!!

Tein siis taas ensimmäisenä liikkeenä kyykyn ja nostelin painoja hiljalleen ylös päin. Mukava huomata, että uskaltaa nykyään mennä niillä isoimmilla painoillakin alemmas, ettei vaan työnnä vähän hanuria taakke ja niiaa (tai kumarra), kuten linnanjuhlissa.

Nyt kun on tehnyt vähän isoimmilla painoilla olen ruvennut ähkimisen tilalla myös karjumaan, se vaan tulee ulos niissä viimeisissä toistoissa. Onneks meidän salilla saa karjua :D 


10 sarjaa kyykkyä.
Ensin pari sarjaa pelkällä tangolla ja sitten rullasin etureisiä putkirullalla vähän enempi auki jalkoja. Se tuntui toimivan eivätkä olleet kovin tukkeessakaan ja hyvin lämpesivät.

10x20kgx2
6x50kg
6x 70kg
6x 80kg
6x100kg
4x130kg
4x132,5 kg
5x135kg
16x80kg 
Tuo viimeinen sarja oli sellaista pumppailua lähinnä, koko ajan liikkeessä.
Mikä toi tommonen painojen ladontatyyli on....

Prässiä seuraavaksi 10 toiston sarjoja 3 joka kerta painoja lisäten. Loppuun sitten 4x8 toistoa 30 sekunnin tauoilla ja voin sanoa, että se viimeinen sarja oli kyllä aika killeri. 
Viimeiseksi vähän pumppailin reidenojennuksia ja 10 min fillaroin. 

Normaalisti mun treenit on hoideltu tunnissa ja allekin, mutta nyt ne venyy kaikkine oheisineen puoleentoista tuntiin. Vielä pari viikkoa näitä ja sitten treenit taas lyhenee, eikä se tarkoita että ne helpottuis kuitenkaan.

Tässä eilistä Kakkuva :) Tämäkin kuului bodarin diettiruokiin. Ei ole kuulemma paljon mielitekoja ollut, kun näitä saa syödä.Niin onko teille muuten tullut sanomista jos on päässyt vähän ääntä jumpatessa? En mäkään nyt yhtä soittoa huuda, sellainen pieni söpö karjahdus saattaa päästä ;) Ettei nyt ihan synnytys-sali meininki ole, tai en mä tiedä, kun en ole sellaisessa ollut...
Tosin kalsareista sen verran, että en mä ehkä ihan alushousuissa treenaisi kuitenkaan, pitkissä kalsareissa oon kyllä talvella treeniä vetänyt jos pöksyt on kotio jäänyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti