perjantai 8. elokuuta 2014

Eilen oli kuvauspäivä ja yhdessä vaiheessa näytti siltä, että ukkonen pilaa koko homman. Onneksi ukkonen loppui pian ja pääsimme kuvaamaan tuohon läheiselle rannalle. Mä tietenkin kiljahtelin, kuin pikkutyttö sinne veteen mennessä, olihan se 25 astetta kylmää ;)
Sain naamani paraatikuntoon ja sinne ne meikit sitten veteen huuhtoutui :) Mulla olikin varsin barbimainen olotila. Veteen sain houkuteltua bodarin myös.
Ennen ja jälkeen. Meikit on niin huijausta :D

Koska olen aina "ajoissa" eilen päivällä lähdin bikinien metsästykseen. Eihän niitä enää missään ollut, kun syksyn romppeet ovat tulleet tilalle. Löysin kuitenkin yhdestä kaupasta uikkarit, tuurilla, ne oli viimeiset laatuaan. Eihän nekään tietenkään samaa paria ollut ja XS pöksyjä käsissä pyöritellessä mietin, että kuinkakohan paljon niistä tursuaa pakarat ulos... Ei kauheasti, tosin ei olisi vaihtoehtojakaan ollut. Kassan kautta ja äkkiä pihalle. Ei niissä rantaleikkejä leikitä, mutta jos seistä jäkittää paikallaan ehkä ne pysyy päällä :) Nehän venyy vedessä...
Paljon oli porukkaa iltasella Kuusijärvellä ja vain yksi pyöräilijä veti pannut siihen meidän kuvaus paikan kohtaan :) 
Talviturkki on siis heitetty.

Eilen myös hieman tankkailin ja tänään treenissä oli hyvin virtaa, aamusta puhumattakaan.
Eiliset hot dogit meni suoraan olkapäähän aamulla.

Nyt alkoi uudelleen pudotus-sarja viikko ja sitä hinkkaillaan ensi viikon perjantaihin, jonka jälkeen alkaa muistaakseni pitkät sarjat.

Aloitin penkistä ja mun viha/rakkaus suhde siihen jatkuu edelleen, otin sitten ketutuksesta voimaa ja liikkuihan se rauta sitten kuitenkin.
Vinopenkkilaitetta ja peck deckiä lisäksi.
Hauista tein sitten treenin loppuun muutamia liikkeitä pudotuksilla ja ilman.


Ei tunnu missään.

Huomenna koipitreeniä ja ihania pudotuksia, domseja odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti