perjantai 1. elokuuta 2014

Kaikkea muuta kuin treeniä tällä kertaa.

Huh hellettä sanoi fitness-muija kun hierojalle meni :)
Hiki saattoi tulla,koska tämä oli lämpötila hieronnassa.Ensin naamalleen makaamaan aloitettiin jaloista, pohkeet, takareidet ja hanuri. Siitä sitten selkää pitkin ylöspäin. Tunti ja 30 minuuttia meni ja pidettiin lyhyt tauko. Vessa reissu ja evästä naamaariin. Vähän oli pöljä olo, kun kaikki tuntui valuvan päähän (nesteet) ja sellainen juuri herännyt olo. Jumeja oli, mutta tuskan hiki ei päässyt vielä tulemaan, välillä tuli jopa kylmiä väreitä hierottaessa.
Käännös ympäri ja taas sääristä ylös päin. Välillä kyljelleen, että päästään reiden sivuosiin. Vielä oli ihan ok fiilis, kunnes päästiin etureisiin ja varsinkin tuonne sisäreisiin. Alkoi puskemaan hikeä pintaan ihan tosissaan. Kerran taisin ottaa Johannaa kädestä kiinni ;) (Tosin mieli olisi tehnyt enemmänkin potkaista)
Se huvi loppui ja aattelin, että noniin nyt ei satu enää ja voin vaan "nautiskella" 
Väärin mun kädet, ne vasta jumissa olikin ja forkut, voi luoja. Kotona huomasin että mulla on fritsut kaulassa :)

Hieronnan jälkeen piti tietenkin ottaa legsie...

Kolme ja puoli tuntia meni. Loppu illan litkin vettä, että kuona saisi kyytiä ja reisissä jomotteli aikalailla. 
Hyväähän se teki ja kuulemma saan uudelleenkin saman käsittelyn jos tarvitsen (ja kyllähän mä tarviin)
Koska ei sitten ilmeisesti sattunut tarpeeksi varasin sen kalvojen avaajan tuohon elokuun puoleen väliin. Mennään sitten bodarin kanssa kimpassa, sanoin että mä menen ensin, koska sitten se on ohi. 
Uskon että se satuun vielä enemmän, mutta jos Heidikin jäi henkiin niin kyllä mäkin jään ja olo on varmasti mahtava sen jälkeen ;)


Tänään meidän perheeseen tuli myös uusi asukki, jota on odoteltu jo tovi ja haaveiltu pidemmästi :)
Fitness-perheen jääkaappi ja uusi mikro :)
Nyt mahtuu :)

Näin muuten unta Bodarin kisoista, siitä tulikin mieleen että Lahteen pitää ostaa lippu, koska viime vuonna ne ainakin loppui hyvissä ajoin, jos mielii ihan kisaa katsella istuen.


Häihinkin olisi lähdettävä, että kai tässä pitäisi tukka  myös kammata aikuisten oikeesti sen kunniaksi tänään.
Heinäkuu menikin hyvin lähes ilman tukan ja naamanlaittoa. Elokuu alkaa heti teemalla Lilaa luomeen.


Vähän myös evästä pitää ottaa mukaan, koska tunnetusti nälkä tulee odottaessa, ettei vaan ruokailu väli veny liian pitkäksi.Ohje löytyy täältä.
2 kommenttia:

  1. Varsin messevä hierontakokemus sulla! Mullakin auottiin tänään forkkuja, semmosena kivana extrana kun aikaa jäi selkähieronnasta. Kyllä muuten laittoi irvistelemään ja nyt on kädet melkein ihan hyödyttömät. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitikin linkata se sun kirjoitus ja korjasin sen just :) Joo oli kyllä aika mehevä kokemus, jalat on ihan hyytelöä ja onneksi huomenna on Penkkipäivä, saa nähä onko pitoa käsissä ;) Pari mustelmaa siellä täällä. Hyödytön on kyllä hyvä kuvaus käsien toiminnasta :D

      Poista