keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kidutus on kivaa, kun sen tekee oikein...


Mikä on, kun ihminen ihan omasta vapaasta tahdosta haluaa itseään kiduttaa?

Eilen kävimme kalvojen avauksessa ja olihan se aikamoinen kokemus. Mä odotin jotain aivan karseeta, mutta kestin sen kuin fitness-muija konsanaan. Pari kertaa taisin vain kiroilla :) Välillä kyllä selkä oli kaarella, mutta ei se kovin kipeää tehnyt sitten kuitenkaan. Olen mä ollut kivuliaammassa hieronnassakin. (Siitä en tiedä oliko siitä murjonnasta apua)
NYT eron huomasi kyllä heti, reidet oli aivan erinäköiset käsittelyn jälkeen, suorastaan rennot. Ensin käsiteltiin toinen jalka ja kun neitseellinen koipi laitettiin siihen viereen niin ero oli ihan valtaisa.

Siihen pöydälle kun mä hyppäsin oli kommentti mun koivista: Karseen näköiset, repesin :) 
No olihan ne jumissa, parasta oli kun jalkapohjaa "hipsuteltiin" silloin mä kirosin  ja kaiveltiin vatsalihaksiakin, se vasta jännää olikin.
Tänään en ole löytänyt kuin yhden mustelman. Jalat tuntuu siltä, kuin niiden yli olisi ajettu katujyrällä. Uusi aika varattu ja nyt ei ehkä tarvii nähdä painajaisia sen takia...

Tänään toinen kidutus kosmetologilla. Neulattiin kasvoja,  kyllä sitä puudutusainettakin käytettiin, mutta pari kohtaa naamassa teki niin eetvarttia että. Tämä oli toinen kerta kun kävin ja pakko sanoa, että vaikka se onkin kamalaa, on tuloksetkin kyllä kivun väärti. Iho on ollut paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Nythän mä näytän siltä kuin olisin juossut seinään ja tiiliseinään, sellaiseen johon lapsena heiteltiin villasukkia roikkumaan :)
Eilisen käsittelyn takia treeni jäi välistä ja tänään sitten kurottiin kiinni. Olkapäät käsittelyyn pudotus-sarjoin.
Olisin tehnyt pystypunnerrusta smithissä, mutta jouduin tyytymään laitteeseen. Hittolainen, että otti olkapäihin. Pystysoutua taljassa, pari takaolka liikettä sekä vipareita käsipainoilla. Siirryin ojentajien vimputteluun ja tein kolme liikettä ja kaikki taljassa.
4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia kaikki, tuo eka on UPEA! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa siis niiiiiin kamalalta :D Mutta kuvat näyttää hienoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, ei se ihanaa ollut, mutta ei sitten lopulta niin järkyttävää kuin pelkäsin. Seuraavalla kerralla käsitellään yläkroppaa ja luulen että saattaa tehdä enempi kipeää...

   Poista