sunnuntai 31. elokuuta 2014

Melkein jalaton viikko...

Takareisitreeni maanantain jäljiltä  meni ainakin kohteeseen ( ja vähän muuallekin.)
Polvi kipeytyi yöllä tai tarkemmin tuo tippalihas.  Kävelemisen kanssa oli vaikeuksia ja aamulla asiakasta ohjatessa kiristi julmetusti reiteen. Koitapa sitten näyttää miten kyykky tehdään, kun ei pääse edes kunnolla alas. Onneksi ohjattava ei ole ensikertaa matkassa ja kyykyt tuli opittua, hienostikin.

Tiistaina oli kalvojen avausta ja siellä sitten tutkittiin tilannetta. Ensi koipea ja sitten muuta kroppaa. Koipi on kyllä parempi, mutta oli parempi etten laittanut jalalla koreaksi enää tällä viikolla. Sen verran nestettä polvessa (valunut vissiin päästä ) . Olkapäistä saimme myös kireyttä pois ja nyt on siis toivoa, että saan ehkä kädet normaalisti kyykkytangon alle, eikä X-asennossa tarvii kyykkäillä.
Tässä tällainen "pose" kuva, kun fitness muijat ottaa vaan hyviä kuvia...Torstaina olin myös hieronnassa ja oli muuten hyvä idea käydä ensin kalvojen avauksessa ja  pari päivää siitä koipihieronnassa. Aukesivat todella hyvin ja jalat on kuin ne olisi jonkun muun ;) Tosin raskaat ne olivat ja painavat,  käsittelyt olivat kuin pari kovaa jalkatreeniä olisi tehnyt.  Kyllä tässä kropassa työnsarkaa riittää yläkerrassakin, vaikka koivet jäisivätkin hetkeksi tekemättä.
Keskiviikkona tein muistaakseni selkää ja maastavedot sai suosiolla jättää koipien takia väliin. Torstaina rintaa ja hauista vai meniköhän ne just toisinpäin. Eilen olkia ja ojentajia ja tänään taas rintaa ja hauista. Jalat on jääneet siis tältä viikolta tekemättä, huomenna mennään fiiliksen mukaan ja katsotaan tehdäänkö niitä vai ei. Olkapäät ja rinta ainakin toimivat huomattavasti paremmin kuin viime treeneissä.

Tänään tein alaviisto penkkiä. En ole sitä aikaisemmin tehnyt, kuin käsipainoilla. Ihan hyvin menikin, ongelma olikin se miten siitä penkistä tullaan pois... Kuvat kertokoon enemmän :)

Notkee kuin rautakanki....
 Huomenna olisi tarkoitus mennä myös inbody mittaukseen tarkistamaan tilanne, että onko tapahtunut mitään positiivista kehitystä.

Tämän hetkinen tilanne...

Fitness-muijan aamupala: 
Nyt voitte unohtaa ne banaaniletut kokonaan, sillä nämä on paljon parempia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti