torstai 21. elokuuta 2014Rinta-hauis jumppa oli eilen.
Kivalle tuntui treenata, kun ei tarvinnut niin tosissaan vedellä (eipä) pumppailuissa,  voi tehdä mitä vaan. Ei tarvitse naama punaisena (sinisenä) vetästä penkistä tai koitella mitään enkkoja. Treenissä on energiaa aina viime metreille asti eikä tarvitse kontata ulos. Tosin omalla tavallaan kevyet treenitkään ei ole helppoja, koska loppuun asti se treenattava lihas olisi kiva vetästä. Ei niin Ei, tällä kertaa.
Tänään on lepoa ja sitten taas punnerretaan suoli pitkällään perjantaina kyykyn kanssa.  Enhän mä tosin tiedä vielä kyykkäänkö, mutta jos kyykkään niin kyykkään "täysillä" ;) Enköhän mä sitä kuitenkin tee jos vaan pystyy, kun viimeksi siitä ei meinannut tulla mitään jumien takia...

Nyt alkaa sitten kuulemma kolmen viikon perustreenit, toistot 8-12 eli rautaa saa vissiin lisäillä tangon päihin. Tietää taas että ensimmäinen viikko menee lähinnä kiukutellessa, kun  rauta painaa niin maan pirusti.


Eilen oli  myös pienten poikien treenipäivä. Tekivät rivissä hauiskääntöjä, yksi piti kirjaa liikkeistä ja sano, että meillä on vielä yksi tätä jäljellä, sitten menivät jonossa seuraavaan liikkeeseen :) Tietenkin sarjojen välissä painoja ei laiteta telineeseen, vaan se 10 min. mitä rupatellaan välissä on painot siinä laittialla huilaamassa. Tosin muahan ei haittaa, koska ottaisin ne painot "lainaan" siinä välissä, kun palautuminen on käynnissä.

Onhan siellä tilaan ja painoja, varsinkaan kun ei ollut niin justiinsa eilen. Piti vaan päästä vähän marisemaan.

Meillä alkaa kotona olemaan nälkäinen ja väsynyt bodari. Kun hankin sen uuden sykemittarin on bodari on käyttänyt sitä mun vanhaa ja pitänyt sitä töissä pari päivää päällä ja kolmen treenin verran.
Työn raskaudesta kertoo varmaan se, että mittarin mielestä näiden päivien jälkeen palautumisaikaa olisi 120 tuntia, siis satakaksikymmentä tuntia.... Voi siis vaan kuvitella väsymyksen määrää. Ei kauheasti lohduta, kun mä sanon sille että enää neljä viikkoa ;)
Ei todellakaan käy kateeksi nuo olotilat, kyllä ne on itselläkin muistissa miten viimoisilla viikoilla alkaa  väsyttämään välillä.  Eikä bodari käy missään lenkillä vaan reippaasti töissä ja illalla tunnin treeni. Jos kellossa olisi joku hälyytys niin se huutaisi varmasti kovaa ja korkealta.

Ehdin aamusella tällaisenkin vääntämään, ennenkuin töihin piti lähteä :)

Mahtavaa huomenna on jo perjantai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti