perjantai 19. syyskuuta 2014

                               

Kävin siis aamulla treenaamassa ja tein taas hieman kaikkea, paitsi kinttuja. Nyt ollaan jo Tampereella hotellissa ja mun tekisi mieli ottaa päikkärit. Luulen että on värityshommia tiedossa ennen sitä :)Syksyn kisoihin osallistuu n. 400 kilpailijaa? Eli 400 unelmaa voitosta, kuvasta body-lehden kannessa, maineesta ja mammonasta.
Syksyn kilpailuissa voi olla monta voittajaa, ei vain yksi, koska on karsinnat. Joku voittaa karsinnat ja joku toinen voittaa sitten SM -kisat.
Karsinnoissa ja SM- kisoissa on kuitenkin yhtäläistä se, että paras voittaa. Tuomarit päättää ja se on sillä sipuli. Mitäs siihen enää sitten alkaa rutisemaan, kun peli on jo pelattu.
Jos sarjassa on toistakymmentä osallistujaa on vain faktaa, että kaikki ei voi pärjätä. Joku on aina viimeinen ja joku on ensimmäinen. Siihenkin on varmasti syyt ja tuskin kukaan vajaalla kunnolla voittaa?? 
Kyllähän se varmasti harmittaa, kun on ollut kuukausia dietillä ja lopputulos on tuomareiden mielestä huono, vaikka itse olisikin elämänsä kunnossa, ei se silti tarkoita sitä että olisi asiaa palkinto pallille.

Jos sulla on rankkaa ollut dietillä, se ei kyllä ketään kiinnosta, säälipisteitä ei jaeta.
Mulla oli kevään 2013 kisoissa 2 viikkoa ennen kisaa mun äidin hautajaiset, ei herunut voittoa ei.  Ihan perseestähän se oli, siis äidin kuolema. Olihan sekin perseestä, ettei pokaalia tullut, mutta se nyt on pienin murhe maailmassa. Jos saisin valita niin pitäisin äidin vielä täällä pokaaleista niin viis.

Sitäpaitsi mä teen tätä just sen takia kun tykkään, en kisan takia. Toki moni varmaan miettii, että kuinka se voi kisata tollaisella hetkellä? Mihin se olisi vaikuttanut, ylösnousemusko olisi tullut jos en olisi tehnyt sitä? Asiahan ei vaikuttanut mitenkään siihen, että en olisi äitiä käynyt sairaalassa katsomassa, kyllä se sinne aikatauluhin sopi. Siellähän oli vierailuajat, mutta loppuvaiheessa sinne sai mennä milloin vaan.
Paskempaa siitä teki se, että olin valmis menemään vaikka keskellä yötä sinne jos tilanne pahenee. Sanoin että voivat soittaa vaikka keskellä yötä ja mä tuun heti.  Menin sairaalaan tyhjään huoneeseen, kukaan ei ollut soittanut.. Mun olisi tehnyt mieli hakata kaikki!!!!

Pointti olikin vissiin, että anna hetki aikaa ennenkuin teet katkeran päivityksen, haukut tuomarit tai muuten vaan lauot jotain mitä saatat ehkä myöhemmin katua.
Ei kannata tehdä hätiköityjä ratkaisuja, suutuspäissään. 
Nauttikaa saavutuksesta ja mahdollisuudesta oppia lisää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti