tiistai 2. syyskuuta 2014

Leivottu on selkää, etureisiä ja kakkua.

Eilen tapahtui kyykkimistä salilla, koipi antoi kyykätä ja minä tyttö kyykkäsin.
Perään tein vielä super Squat laitteella muutaman sarjan ja loppuun sitten leuanvetolaitteessa pumppauksia etureidelle. Vähän venyin vielä päälle.

Tänään sitten hurjat selkä talkoot ja sekin meni aikalailla nappiin, eikä kiristänyt, ahistanut tai juurikaan sattunut minnekään.
Maastavetoa otin alkuun ja se tuntui tosi hyvälle ja yllättävän kevyelle, viimekertaan verrattuna. Silloin olin varma että suoni poksahtaa päästä ihan justiinsa. Tänään olisin voinut lisäillä painoja vieläkin, mutten sitten kuitenkaan tehnyt niin ja nautiskelin vaan ;) 
Varmuuden vuoksi pidin toisessa koivessa polvitukea, ettei kävin vanhanaikaisesti.

Kulmasoutua,
 Ylätaljaa rusettikahvalla,
 Pull overia ja
  Ristikkäistaljassa loppuun pumppailuja.

Salilla oli huikeasti porukkaa ja eilen ei juurikaan, yleensä se maanantai on ruuhkaisin ilta, mutta tällä viikolla tiistai vei voiton :) Hyvin mahtui sekaan silti, muutamia "jonoja" saattoi muodostua esim. kyykkypaikalle ja penkkaushommiin, onneksi osaan tehdä muutakin kuin sen mitä olen suunnitellut jos ruuhkaa tuppaa olemaan. 

Huomenna huilaan, mutta salille on mentävä aamusella käymään tekemään työt pois alta :) Illalla menen Sportsnutritionin kaupalle.
Tulkaa tekin ;)

Leivoin mä kakkuakin tänään selän lisäksi ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti