tiistai 9. syyskuuta 2014

Sunnuntaina rinta,hauis jumppaa salilla.
Ei kuljettu pareina(bodarin kanssa) treeneihin vaan aikataulu syistä kävin jo aamusella itsekseni jumppaamassa.

Vinopenkkiä smithissä, vähän  jännitti, että saanko hyvän treenin puserrettua, kuin jos olisi varmistaja matkassa. No sainhan mä, toki pari toistoa olisin voinut saada enempi, mutta ei auta itku markkinoilla, loppuun asti vetelin silti :)
Vinopenkki smithissä onnistuu hyvin ilman mitään olkapää kipuja ja siksi suosin sitä nykyään. Käsipainoilla tehdessä alkaa viimeisessä toistoissa, kun lihas on väsynyt, armoton rusahtelu. Ei se tee oikeastaan kipeää, mutta haittaa keskittymistä. 
Pari muuta liikettä tein myös ja kyllä niissä paikoissa on tuntunut mitä on treenattukin.Nyt kun olen käynyt  kalvojen avauksessa, tuntuu treenitkin menevän paremmin perille.  Siihen lisäksi paljon venyttelyä ja rullailua niin lihakset tykkää, sekä normi hierontaa myös. Aika hyvin olen lihashuollostani pitänyt huolta tämän vuoden. Monestihan se jää varsinkin kisaavalla vain sille kisakaudelle ja sitten unohtuu kun kisat on rypistelty kasaan :)

Eilen ajattelin että teen sellaisen kevyen etureisi treenin. Päätin kokeilla etukyykkyä ja pakko myöntää ettei se ihan kevyeksi sitten kuitenkaan jäänyt. Oli hieman sellainen lötkö olo salille mentäessä, joten kevyt treeni kuulosti (mun päässä) hyvälle idealle.
Etukyykyyssä sain kyllä hyvin reisiin tuntumaa, ettei takakyykyyssä ei sitten ihan hirveästi tarvinnut enää juhlia :) Takakyykkyä tein niin että menin hitaasti alas ja tulin räjähtävästi ylös. Kun se ei enää onnistunut, tein jatkuvaa pumppailua. Perään vielä prässiä ja leukojenveto laitteessa polkasin hieman ja pari sarjaa reidenojennusta. Pohkeitakin tein, muistin.

Loppuun poljin 7 minuuttia fillaria ja kotona rullailin jalkoja. 7 minuuttia sen takia, mun takapuoli alkoi puutumaan ja ei ollut mitään hyvää lukemista, sekä en jaksanut enempää. Otin hyllystä cosmopolitanin ja ei sitä voinut lukea ollenkaan, hyllyssä kaikki lukemisen arvoiset oli jo luettu moneen kertaan. Seiskaa mä en lue ja body-lehdet on tullu luettua. Kuulokkeetkin jäi kotio, joten musiikkikin on salin tarjoama. 
Mä en ole saanut aikaiseksi ladata mun soittimeen musiikkia ja olenkin mennyt radio linjalla. Rockihan se siellä yleensä soi.


Kisat lähestyy hurjaa vauhtia ja ensimmäiset mittelöt onkin lauantaina Jyväskylässä. Meilläkin on salilla muutama kisaaja ja porukka alkaa olemaan väsyneen näköistä ja kutistunutta (kireää) Kotonakin on kireää, muttei sentään hermoiltaan, vaikka väsymys on Bodariakin alkanut vaivaamaan. Kateeksi ei käy, kun tuosta aamulla 6 aikaa hilpaisee töihin, illaksi kotiin, salille ja eväiden tekoon seuraavaksi päiväksi. 9 aikaan illalla alkaa olemaan aika tasarahaa koko ukkeli.
Välillä se tuottaa ihan viisaitakin sanoja, dietistä huolimatta ;) Vitsi vitsi.
Me mennään sitten Tampereelle kisailemaan, joten ensi viikolla alkaa sitten kisavärin tuoksuttelu täällä kotonakin.


Tänään vietellään lepoa ja illaksi menen siirtelemään purkkeja Sportsnutritionin kaupalle :)

2 kommenttia: