tiistai 7. lokakuuta 2014

Eilen tein takareisiä salilla. Tuntuu että kunnon jalkatreenistä olisi ikuisuus ja eihän se vieläkään "kunnollinen" ollut tai mitenkään super raskas, mutta kyllä takalistossa jomottelee siihen malliin, että perille meni.
Tein suorinjaloin maastavetoa, Hackia, prässiä vuorojaloin, leuanvetolaitteessa takareidelle ja loppuun koukistusta sekä loitonnusta. Kiva fiilis jäi treenistä.
Ilta treeniksi meni, töiden johdosta ja vaikka ruuhkaa olikin maanantain tapaan, kyllä sinne sekaan mahtui.


Mulla alkaa olemaan kaapissa liikaa punaisia treenivaatteita...Ruokailun kanssa on vielä hieman ongelmia ja tosi varovasti saa syödä, saa nähdä miten tässä käy. Kun tarkoitus olisi kuitenkin nyt syödä reilusti, mutta pakki ei kestä. Treenivyössä loppuu kohta pito, kun sitä ei saa kireämmälle enää. Ei taida olla xxs treenivyötä, muuta kuin nahkaisissa versioissa ;)


Tänään olikin sitten aamujumppa.

Olkapäitä tein ja pitkästä aikaa tein pystypunnerrusta vapaalla tangolla seisten. Normaalistihan teen smithissä istuen, mutta nyt se oli varattu, enkä jaksanut odotella :) Vapaalla sitten hinkattiin ja taisi siinä oma ennätyskin tulla. En muista millä oon sitä viimeksi tehnyt. 10-12 toistoja oli tänään ohjelmassa.

Pystypunnerrus.
Pystysoutu Smithissä.
Takaolkaa taljassa
Vipareita taljassa
Ojentajaa pari liikettä.Illalla lupasin itselleni vielä venytellä, sekin on ollut telakalla hetken aikaa. 
Nyt mä suhautan takaisin salille hommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti