torstai 9. lokakuuta 2014

Parempia oloja ja parempia treenejä.

Eilinen meni ihan huilailuksi, ellei duunia lasketa.
Tänään heräsin niinkin outoon tunteeseen, kuin hyvä olo. Meinasin nauttia puuroa aamupalaksi, mutten kuitenkaan ottanut. Vielä hippasen etoo, mutta kyllä tää tästä alkaa taas olo iloksi muuttumaan.


Salilla tein rintaa ja hauista.
Vinopenkkiä käsipainoilla.
Penkkilaitetta, en viittinyt normi penaa ottaa, kun ei ollut varmistajaa.
Rintaa taljassa.
Hauista tangolla, käsipainoilla ja taljassa.

Selkää koittelin kuvata, mutta persaus taitaa viedä huomion...Särkylääkettä ei ole tarvinnut ottaa, eikä mitään vatsansuoja lääkkeitä ollenkaan. JIPPII.
Kaksi viikkoa siinä meni, onneksi ei kauemmin. Toki ei kannata liikoja hehkuttaa, muuten olenkin sängynpohjalla (huussissa) koko huomisen päivän.

Mutta innolla odotan huomista etureisitreeniä, jos pääsisin kyykkäilemään.

Huomenna alkaa sitten taasen värien levittely urakka täällä kotona, kohta sekin on ohitse. Huoltajan hommia mulla ei olekaan kisapaikalla, joten hipsin katsomoon tällä kertaa.2 kommenttia:

 1. Toivottavasti se hyvä olo nyt kuitenkin muuttuu ihan normaaliksi tunteeksi eikä olis enää outo tunne! Mistään en mitään tiiä, mutta tossa alemmassa kuvasarjassa sekä pylly että selkä näyttää hyvältä. Niin ja jalat. :) Ole vaan ollut just kaks viikkoa tuskaisena sängynpohjalla, nää kuvat on silti sellaisia, että voisin laittaa ne motivaatiokuvaksi jääkaapin oveen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mahtavaa jos saat motivaatiota.
   Toivotaan että tällä pärjää taas pari vuotta terveenä, edellisestä taudista onkin sen verran aikaa.

   Poista