lauantai 18. lokakuuta 2014

Tiistaina tein hanuria (ja takareisiä) niin että soi!!!
Yhdenjalan liikkeet on aivan kunkkuja siihen, sekä hip trustia ja joitain vimputteluja loitonnuksessa.
Tiistai- iltahan on sellainen päivä, että kenkiä on jo salin eteisessä niin paljon ettei eteenpäin pääse.
Joten se että suunnittelee että tekee jossain tietyssä järjestyksessä, voi heittää romukoppaan jo parkkipaikalla, kun huomaa autjen paljouden. Yleensä se ei ärsytä, mutta eilen hiukkasen otti kupoliin, selvisin kuitenkin siitäkin hengissä.


Yhden jalan kyykkyä.
Prässiä vuorojaloin.
Hip htrutst.
Koukistusta ja loitonnusta.

Alaselän lihakset meni aivan kramppiin kyykyn viimeisessä sarjassa. Laitoin reilusti painoa tietenkin, toki tuntumalla tein, eikä siellä mitkään enkkapainot olleet, mutta ihan raskaat kylläkin. Smithissä tein joten eihän site edes lasketa, koska Fitness- muijat kyykkää vapaalla tangolla ;) Takalisto oli pitkään kipeänä.Torstaina alkoikin uusi treenikierto ja se tarkoittaa uusia juttuja salilla.
Tehtiin kymppejä. Pääliikkeessä 10x 10 toistoa ja muissa liikkeissä sitten ihan normaalit jumpat.

Ensimmäinen kymppitreeni tehtiin rinnalle ja hauikselle. Otettiin maksimipainosta 50% ja sillä sitten kohti kipeitä rintalihaksia.
10 toistoa, minuutin tauko ja taas hommiin.
Penkki oli yllättävän helppo, taidettiin arvioida maksimi alakanttiin :)
Penkki
Vinopenkki käsipainoilla ja pari hauisliikettä.


Toinen kymppitreeni olikin sitten etureisille.
Lämmitelin muutaman sarjan ensin pienemmillä painoilla.
Oli aika sykettä nostavaa puuhaa, ei tainnut enää loppuvaiheessa kauheesti syke laskea. Sisulla vedin kuitenkin kaikki kyykyt, kuten piti. Painoahan oli kuitenkin vain 65 kg :) Tuskin olisi mennyt isoimmilla painoilla kaikki kympit täyteen.
Perään prässiä ja sitäkin tuli tehtyä aika monta sarjaa. Loput sarjat olikin 8 luokkaa paitsi viimeinen, sillä sain tehdä niin monta kuin tulee.
Bodari sano että treeni oli siinä ja mä anelin että saan tehdä vielä pari sarjaa reidenojennusta :) Sain tehdä.Tänään on levätty ja juuri heräsin päikkäreiltä.
Olen myöskin aloittanut näin hyvissä ajoin biksujen koristelunkin. Kivaa puuhaa näin plussa kaloreille, normaalistihan se jää sinne viimeisille viikoille. Toki alaosaa en vielä koristele, kun tuo hanurikin tuppaa kutistumaan, että voi olla ompelua tiedossa vielä jatkossa.


Tammikuussa me lähdetään sitten 4 viikoksi reissuunkin ja ajattelin siellä teettää myös toiset bikinit :) Olkoon nämä nyt sitten harjoittelukappaleet :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti