perjantai 26. joulukuuta 2014

10 tyypillistä laihduttajaa.

1. En syö mitään tai en syö juuri mitään, ei mulla ole koskaan edes nälkä.
1.) Hän joko huijaa itseään sillä, ettei syö mitään (ei siis muista, että on syönyt) tai 2.) On jo kusauttanut aineenvaihduntansa monella dietillä ja ei oikeasti syö juurikaan mitään. Yleensä vaihtoehto 1.

2. En laihdu ikinä, vaikka olen kaikkia diettejä kokeillut.
Tämä henkilö on tosiaan koittanut kaikkia mahdollisia diettejä (viikon) ja kun paino ei ole tippunut haluttua tahtia, lyödään hanskat tiskiin. Ainoa dietti mitä tämä henkilö ei ole kokeillut on ruokavalio, joka on tehty juuri hänelle, hänen omia tarpeita ajatellen.


3. Liikun ihan hirveesti enkä laihdu. 
Tämä henkilö käy ryhmäliikunta tunneilla, uimassa, sauvakävelemässä sekä juoksemassa joka päivä ja joskus kaksi tai kolmekin ryhmäliikunta tuntia putkeen.
Sama henkilö käy myös mäkkärissä, syö suklaata ja tilaa viikonloppuisin pizzaa kankkuseen.


4. #Kaikkitännemulleheti. 
Tässä on aina kiire, kilot pitäisi saada parissa viikossa pois, koska ollaan menossa etelään matkalle tai sukulaisten häihin eikä se viime kesän mekko ei enää mahdu päälle (ei ole mahtunut moneen vuoteen, se viime kesän mekko) 
Otetaan pussikeitot ja luvataan olla vaikka syömättä kaksi viikkoa, kunhan päästään tuloksiin. Uutta mekkoa ei nimittäin osteta!!!
Kolmen päivän päästä on niin karmea nälkä tai huono olo, ettei kykene toimimaan että mennään loppuviikosta suosiolla sinne mekko kauppaan.

5. Haluan laihtua tästä dietti.
Näytetään mahaa, takapuolta tai alleja ja sanotaan ettei tarvitse laihtua mistään muualta.
Tulee yllätyksenä, että rasvaa ei voi polttaa paikallisesti esim. vatsoja tekemällä tai polkupyörää polkemalla, selität mutta kukaan ei ole "kotona" kuuntelemassa.


6. Kuulostaa liian hyvälle ollakseen totta. 
Kokeillaan niitä diettejä jotka lupaa tuloksia helpoiten ja lähdetään niihin mukaan. Jos saat esim 5 päivää viikossa syödä niin paljon kaikkea roskaa ja muina päivinä pitäisi paastota. Onhan se syöminen kivaa, mutta kuka pystyy olemaan lähes syömättä pari päivää??  Eikä sillä laihdu ainakaan pysyvästi.

7. Tv -shopin kaikki vempaimet. 
Vain 5 minuuttia päivässä riittää??? Hei oikeesti ei riitä!!!!
Tilataan vempaimet kotiin ja kokeillaan niitä kerran 2 minuuttia, tungetaan ne sängyn alle ja tunnet kuinka läski sulaa....8. Syön (ihan oikeasti) tosi paljon.
Syö yleensä silti liian vähän, eikä saa painoaan millään nousemaan. Ruokapäiväkirjaa kirjoittaessa huomaa, kuinka vähän sitä ruokaa tuleekaan syötyä, ei ihme jos lihakset ei kasva ja salilla tulee heikko happi treenatessa.


9. Puntariin tuijottaja.  
Ainoa asia mikä merkitsee on se mitä puntari sanoo. Kehonkoostumuksesta viis, mutta puntari ei saisi ylittää tiettyä lukemaa.  Lihakset painaa enemmän kuin rasva ja lihaksiston kehittyminen saattaa nostaa kehonpainoa ja siltikin esimerkiksi vaatekoko pienenee. Jos painoa lähtee niin että polttelet lihakset ja paino laskee luultavammin olet silti pehmeän näköinen. 


10. Tuhlaa rahansa kauneushoitoihin, rasvoihin ja rasvanpolttopillereihin.
Mikään rasva, pilleri tai levähieronta ei sulata selluliittiä.


Tällaisia me naiset (ja kyllä miehetkin) ollaan. Voi miten helppoa olisikaan jos laihtuisi vain jotain rasvaa kankkuun hieromalla tai käärimällä itsensä kelmuun ja istumalla saunassa (älä kokeile tätä kotona)
Kaikki kuvat Googlet kuvahausta.

6 kommenttia:

 1. "Tilataan vempaimet kotiin ja kokeillaan niitä kerran 2 minuuttia, tungetaan ne sängyn alle ja tunnet kuinka läski sulaa...." Tää on niin hyvä, kiitos päivän piristyksestä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se onkin muuten varmaan ainoa mitä en ole kokeillut. Tosin mä en ole kyllä koskaan huomannut että joku olisi laihtunut kyseisen laitoksen vempeleillä.

   Poista
 2. Dieettivettä! Kuka mahtaa tuoda tuotteen ekana Suomen markkinoille? :D Jossain oli hiljattain otsikko (en klikannut ja lukenut tarkemmin), kuinka kolmesti viikossa 60 sekunnin treeni "tuo tuloksia". Jep.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihme ettei ole jo tullut, sillä sitähän voisi myydä kalliimmalla kuin tavallista vettä :)
   60 sekunnin treeni?? No sellaistahan pitäisi kokeilla, heti.

   Poista
 3. Miten viihdyttävää! Ja hei, mä ostin joskus teininä tv-shopista ab-tronicin. :D En tosin laihdutustarpeisiin, vaan vatsalihastarpeisiin. Se oli hassu laite. :') Sittemmin olen tajunnut, että kyllä ne vatsalihakset on hyvä ihan itse rakentaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo rakentuu ehkäpä paremmin ihan normaalisti ;)
   Tästä listasta muuten unohtui kokonaan paastoajat ja Detox kuurittajat.

   Poista