torstai 25. joulukuuta 2014

Kinkku salilla :)

Ajattelin jouluna syödä kaikki mahdolliset jouluruoat ja vähän enemmänkin, kun kerran luvan kanssa sain syödä. Toisin kävi, koska olo ei ole ollut se parhain edelleenkään, mutta taisin selvittää tuon pahan olon syynkin. Mullahan aloitettiin reumalääkitys ja siitä se luultavammin tulikin. Lääke otetaan kerran viikossa ja jos ensi viikolla olen taju kankaalla sen jälkeen tiedä että olo johtuu siitä. Nyt vielä kun  annosta nostetaan viikottain jotta pääsee siihen oikeaan annostukseen. Jos mulla ykä tauti olisi ollut niin enköhän mä olisi laatoittanut huussia uuteen uskoon tiistaina. Otan varmuudella vaikka lepopäivän seuraavalle tiistaille :) Tosin ei ole kyllä kivaa nukkua vuorokautta putkeen ja nieleskellä hereillä ollessa.

Sainhan mä toki syötyä eilen, mutta en tosiaan kauhean isoa määrää kuitenkaan, toki reilusti plussalle meni, mutta vähän oli sellaista väkisin syömistä.
Tänään sen plussan kyllä treeneissä huomasi ja ihana koipikipu jo nyt varoittelee etureisissä.


Aloittelin hackissa, mutta ei se oikein tuntunut toimivan ja vaihdoin neljännen sarjan jälkeen prässiin. Prässissä tulikin hyvät sarjat ja seuraavaksi teinkin superina prässin + super squatin. Loppuun vielä muutama vimputtelu reidenojennuksia ja 10 minuutin aerobinen.

Huomenna on suunnitelmien mukaan kahdet treenit ainakin selkää aamulla ja käsiä illalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti