tiistai 9. joulukuuta 2014

Huonon yön jälkeen tuli hyvä jalkajumppa :) Heräilin jatkuvasti kipuihin ja kunnon asentoa ei löytynyt millään. Sormet oli kuin nakit, ranne turvoksissa, polviin sattui ja nilkat myöskin lämpimät ja turvoksissa. Hyvä puoli oli se ettei selkään sattunut :)
Siinä pari tuntia kun vetreytti raajoja alkoi keho hieman toimimaan ja salille mars.

Teimme kyykkyä smihtissä ja tuli tehtyä 8 sarjaa. Muutama lämmittely alle ja sitten lisäyksiä tehden aina 20 toistoa ja kun tuntui että on tarpeeksi painoa, sillä sitten 3 työsarjaa. Tällä kertaa se oli 100kg.
Toisena liikkeenä istumaprässiä vuorojaloin etureidelle kolme kovaa sarjaa ja loppuun reidenojennusta. Eipä tarvinnut enää painoilla juhlia ojennuksissa. 
Venyttelyä loppuun.Hyvä fiilis vaikka olo olikin aika kökkö aamulla. Yleensä tällaiset olot menee ohi ja saattaa olla että huomenna ei kolota kuin yhteen paikkaan. Toki olis tietty hyvä, että kolottelis mahdollisimman paljon, kun torstaina menen lääkäriin ;)

Osittain luulen, että nää kolotukset johtuu osittain tästä dietistä ja siistiytyneestä ruokavaliosta. Nyt kuona lähtee liikenteeseen ja se taitaa parkkeetata itsensä mun niveliin. ( en oo lääkäri joten faktaa en tiedä, heitän vaan arvauksella)
Sitten viikkojen kuluessa olo kyllä yleensä paranee kummasti. 
MSM pillerit kehiin, jospa se siitä.
Illalla ajattelin vielä rullailla, koirien iloksi olohuoneen lattialla.

Meidän sylirotta, Hulk. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti