tiistai 23. joulukuuta 2014Olkapäitä pari päivää sitten ja välillä oli aivan tuskaa. todellakin oli ketutus lähellä ja tuntui jokainen liike suuhteellisen huonolle ja aina vihlasi ikävästi olkapäässä. Viimeisenä liikkeenä tein pystypunnerrusta ja kipu katosi siihen paikkaan ja tilalle tuli vain lihasväsymys ja parempi mieli :) Taitaa olla vain käynnistys vaikeuksia vanhalla :) 
Aloitin vipareilla taljassa, tripla sarjana.
Takaolkapäitä vuorokäsin taljassa.
Pystysoutu, koitin tangolla, smithissä ja lopuksi tein taljassa.
Pystypunnerrus smitihissä.

Toistot oli 10-15.

Illalla vuorossa oli ojentajat ja hauikset, Normaalit vimputukset niille. 
Aloittelin myös tekemään hieman aerobista treenin jälkeen. 10 minuuttia, ei enempää.
Tiikeribalsamia on löträtty ennen treeniä olkapäihin ja käsiin. pahoittelut hajuhaitoista kanssa treenaajille. Sillä saa kyllä pintaverenkiertoa hyvin liikenteeseen, tuntuu melkein inkkari hieronnalle.Eilen treenailtiin sitten takareisiä, jippii saa edes hien aikaiseksi. Jostain syystä mä en saa kunnon hikeä aikaan kuin jalka treeneissä. Sielläkin saa suurennuslasilla kattoa onko otsassa hiki karpalo... Enemmän mua hikoilutti siellä kalvojen avauksessa. Tulee sellainen olo, että oonko mä treenanut ollenkaan, kun on liian freesin näköinen (kuiva) treenin jälkeen, enkä haise edes kovin pahalle. (paitsi tiikeribalsamille)
Takareisiä ja pakaraa.
Prässi vuorojaloin.
Sjmv smithissä.
Sumokyykky kuulalla.
Loitonnus.
10 min aerobista.
Tänään oli hurjat suunnitelmat käydä kahdesti jumpalla, mutta eihän siitä mitään tullut. Heräsin yöllä jo pariin kertaan siihen kun oli huono olo, en jaksanut nousta ajoissa. Vasta puoli 12 ja raahauduin vain alakertaan sohvalle nukkumaan. Siinä 3 tuntia vaakatasossa, koirien välissä. Tuli kuuma ja pakko siirtyä taas yläkertaan. Toiset 3 tuntia unta kuulaan.
Tämän päivän syömiset on olleet aika huonot, olo tosin on hieman parempi, mutta väsyttää ihan karmeasti. Univeloista tuli saatavia tänään :)
Onneksi en ole ainakaan vielä oksentanut, eipä oo mahassa ollut paljon tyhjennettävääkään.
Ehkä huomenna on jo parempi päivä,  juuri nyt ei houkuta mitkään jouluherkut tai mikään muukaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti