perjantai 5. joulukuuta 2014

Tänään korkattiin olkapäätreenit ja taisin kyllä ottaa hieman varovaisemmin. Tosin kyllä siellä hieman polttelua tapahtui, mutta ei ainakaan sattunut väärällä tavalla.
Viparit taljassa.
Pystysoutu tangolla.
Takaolat taljassa.
Pystypunnerrus laitteessa.
20-25 toistoa ja 3-4 sarjaa.
Inbody mittauksen mukaan jos sulattelen 10 kiloa läskiä olen niin kireä, että kun istun tuolille ei silmät mene kiinni. Tavoite siihen siis :) Katsotaan miten ämmän käy.
Oikeasti mä diettaan vaan reissua varten ;) Tosin tällä reissulla pitäs olla pienempi myös, kun tulen takaisin, eikä kuten normaalisti käy.

Yleensähän sitä ehkä just jaksaa 4-6 viikkoa ihminen kärvistellä jos on rantaloma tiedossa. Luvataan elää vaikka kuinka matalilla kaloreilla, kunhan vaaka näyttää pienempää lukemaa ja olo bikineissä on mahtava. Lopujen lopuksi pikadietillä käy niin, että kropasta sulaa toki rasvaa, mutta myös niitä lihaksia. 
Ulkomuoto voi olla yhtä löysä 5 kiloa laihempanakin, kuin aloittaessa. 
 Kahden ensimmäisen päivän aikana kadotetut kilot tulevat takaisin, kun löträtään kaljalla, ribseillä ja sipseillä. ( Kyllähän sitä nälkäänsä syö ja juo, eihän lomalla nipoteta)Jos nyt ihan pakko on jotain pudotella, suosittelen kirjoittelemaan ensin muutaman päivän ruokapäiväkirjaa ja katsoa mitä se pitää sisällään. Karsia sieltä kaikki epäterveellinen pois ja juoda reilusti nestettä (vettä) 

Mutta en oo minäkään täydellinen, juuri väänsin (fitness) kakkua ja aion syödä sitä. Toki mä lasken sen päivittäisiin kaloreihini. 

Multa kysyttiin tänään että miten voit olla dietillä jouluna :)
No jos ajattelisin elämää kaikkien juhlapyhien ja kissanristiäisten mukaan, en pääsisi ikinä kisakuntoon. Aina olisi jotain parempaa ruokaa tarjolla. En mä noista jouluruoista juurikaan välitä ja suklaata saa ympäri vuoden. 
Ja että 20 viikkoa diettiä on kauhean pitkä aika?
No sillai kai se on pitkä jos on tottunut vain pari viikkoa pussikeittoja vetelemään, mutta kyllä kaksi viikkoa Nutrilettia on melkein yhtä pitkä aika, kuin 20 viikkoa normaalilla ruoalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti