maanantai 8. joulukuuta 2014

Venyttelystä on tullu kummallisia sivuoireita :)
Jalka nousee korkeammalle, eikä muutenkaan kiristä joka paikkaan älyttömästi. Lonkankoukistajat ei huuda hoosiannaa ja olkapää ei ole älyttömän kipeä, sille tehnyt kuminauha jumppaa treenien alussa. Hyvä minä.

Tänään on punnerrettu  salilla ja vuorossa oli rintatreeni aamupäivästä. Kolme liikettä ja 20 toistoa oli tavoitteena. Tuntuma oli ihan hyvä ja painot oli pienet, luonnollisesti. Kumma juttu kun pienillä painoilla tekee tuntee itsensä  "voimattomaksi"

Illalla vuorossa hauis ja vähän aerobista 20 min. Koittelinkin stairmasteria eräs ilta ja voi luoja mä olin ihan rikki ;) Syke nousi ja hiki lensi, vaikka vain vartin hipsuttelin menemään. Kyllä se kuntokin tässä nousee hiljalleen taas. Sen siitä saa kun aerobisen sijaan makaa vaan sohvalla... Enhän mä mikään kestävyysurheilija olekaan ja voi olla että piiputtaisin heti jos juoksemaan alkaisin.
Naama on vähän kaventunut ja posket ei näy enää takaa päin :)


Eka viikko diettiä takana siis ja olen vielä "hengissä"  Enää 19 jäljellä.

Ensimmäisellä viikolla lähtee nesteet kropasta ja painon lasku on suurempaa. Sen jälkeen lasku hidastuu, jos ei hidastu luultavasti lähtee lihaksetkin samalla ja sehän ei ole toivottavaa.
Kun aikaa menee kroppa alkaa yleensä ensin "löystymään" se kiinteä ihra siinä ihon alla muuttuu sellaiseksi löysäksi ja nahka venyväksi. Se on hyvä merkki, rasvanpolton kannalta, vaikkakin hiton ärsyttävää. Ennen diettiä olo onkuin säkkituolilla joka liian täynnä purua ja dietin edetessä pussi tyhjenee ja löystyy.
 Kun dietti etenee lihaksetkin tuntuvat pieniltä ja paineettomilta ja olo on lihaton ja "laiha". Ei ole kropassa tarpeeksi polttoainetta, että olisi lihaspaineita (joilla pullistella) Silloin odotellaan innolla hiilaripäiviä, jotta saa taas hyvät pumpit salilla ja tuntee olonsa urheilulliseksi.
Ennen pinkeä persaus muuttuu roikkuvaksi pussiksi, joka johtuu vähistä kaloreista :D Sitä siis odotellessa jatkamme samoilla linjoilla.

Terveisin pussirotta.


2 kommenttia: