tiistai 13. tammikuuta 2015

Eilen oli jalkatreeniä, etureisille. Olin nukkunut huononlaisesti ja eihän siitä mitään huippu jumppaa tullut. Selvisin siitä kuitenkin (ihan) hyvällä arvosanalla, vaikka itse sen annoinkin.
Pakki ei ole tykännyt tästä kulttuuri muutoksesta ja se vähän pistelee vastaan, mutta eihän se ole reissu eikä mikään jos maha ei oo edes vähän sekaisin...Tämä eka viikko menee saliin tutustuessa ja pitää hieman koitella kaikkia laitteita, mikä sopii itselle parhaiten. Tietää sitten seuraavalla kerralla mitä ei ainakaan tee :) Osa on kyllä sellaisia hilavitkuttimia, että melkein hirvittää kokeilla. Prässi on ihan kamala, kun se ottaa varmistuksista pois, se keikkuu hullunlailla. Tein suosiolla istumaprässiä eilen.
Tänään sitten selkätreenissä vähän kaikenlaista tuli tehtyä, mutta siltikin ihan hyvä treeni tuli. Yön nukuin paremmin ja sikeämmin, virtaa olikin huomattavasti enemmän koneessa.  Eikä mahakaan ole temppuillut, jätin suosiolla salaatit pois, kun ei niitä voi huuhdella edes hanavedellä, pitäisi keittää vesi ja laittaa kanisteriin ja käyttää sitä huuhteluvetenä, ei jaksa, onneksi ei ole pakko salaattia puputtaa.
Muut vihannekset tuleekin sitten keitettyä, että luulisi kaiken ylimääräinen shaissen heittävän henkensä prosessissa. 
Bodari sai flunssan ja yskii keuhkojaan pihalle, kunhan ei tartu muhun :D
(Ja kuorsaa helvetikseen)

Käytiin etsimässä henkilövaakaa... laihoin tuloksin, ei löytynyt. Onneksi on sentään oma ruokavaaka mukana, sillä sellaistakaan ei osunut silmään. Näillä mennään!!Mites dietti on sitten edennyt? Ihan kivasti, nyt alkaa se löysä nahka kaikki roikkuu vaihe (taas) Bodari roikkuu mun nahassa välillä ja venyttelee sitä :) Toinen havaittava ero on se, että pumppi on kadoksissa. Tai siis tuleehan se, mutta ei enää sellaisena: paikat räjähtää ja painot tipahtaa lattialle pumppi. Tulee sellainen paskan treenin fiilis, vaikkei se sitä olekaan. 

Päivän toisessa treenissä pari liikettä selkää ja käsiä.Luulisi unen taas maistuvan.

Tässä pakollinen loman aurongonlasku parvekkeelta. 
28 kerros, kivasti tuulee parvekkeelle eikä ole liian kuuma ja näkee pitkälle.


Koiria on tietty ikävä ja tippa linssissä ne kotio jätettiin, kun raasut alkoivat itkemään kun ovi pistettiin kiinni. Onneksi ovat hyvässä hoidossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti