perjantai 9. tammikuuta 2015

Kohteessa.

Olipahan matka, en nukkunut silmäystäkään koneessa ja taksissa kuolasin bodarin olkapäälle 30 minuuttia. Taksimatka kesti tunti ja 30 minuuttia. Kassien purku, mopo alle ja syömään sekä kauppaan. Pieni välikuolema sohvalla kämpillä ja taas menoksi. Koitan pysyä hereillä iltaan asti, jotta saisi rytmistä kiinni, ei ole helppoa.
Salikortti hankittu ja huomenna pitäisi aloittaa sitten jumppaaminen täälläkin. Kuukauden kortti maksaa 130 euroa... halpaa halpaa (not)

Kaupassa pyöritellään purkkeja ja koitetaan etsiä sopivia tuotteita (mulle) Vihanneksia ja lihaa löytyy kyllä tosi hyvin, eikä tosiaan ole hinnalla pilattuja. Kaurahiutaleetkin löytyi. Useimmissa tuotteissa ei ole ravintoarvoja merkitty ollenkaan ja tovi menee näin alussa, kun etsiskelee oikeita tuotteita. Laskin ja paperia käyttöön vaan, jotta saa arvot sapuskoille per 100g, kun ne on merkitty per annos moniin paketteihin.


Mahtavaa kun on lämmintä ja pärjää shortseissa ja topissa.
Laittelen varmasti enempi kuvia instagramiin täällä ollessa, kuin että päivittelen blogia. Kuvien lataaminen hieman tökkii näillä nopeuksillaa. (Tai onhan mulla aikaa odotella latauksiakin)


Väsyneet terkut Thaimaan lämmöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti