maanantai 19. tammikuuta 2015 Sunnuntaina aamupäivällä treenasimme selän ja aamulla ennen treeniä kävimme kimpassa käppäilemässä ulkona hetken aikaa. Näin sain anteeksi treenin jälkeisen 10 minuuttisen aerobisen ;)
Treenien ja ruokailun jälkeen mun on täytynyt joka päivä ottaa päiväunet ja tänäänkin olin todella poikki ja päänsärkyinen ruokailun jälkeen. Tunnin unet auttoi asiaan ja pää oli hieman selvempi.

Muutamat ateriat alle ja kauppareissu oli jo suunnattava uudelleen jumpalle. Tällä kertaa menimme tuohon 5 min kävelymatkan päässä olevalle salille, joka on samaa "ketjua" kuin se missä päivisinkin käydään.
Illalla teimme pohkeita ja hauista. 

Mulla loppui kotoa tuomat jauhot ja eteen meinasi tulla kakkupulma ;) Korvasin jauhon kurpitsalla, tosin pohjasta olisi voinut tulla hieman kuivempi mutta ihan hyvin se upposi kohden äänihuulia. Olikin yksi kakuton päivä tuossa välissä.

Sama kakku/eri kakku.
Pohja:
40g luumuja
40g viikunoita
70-100g vettä.
15g kaurahiutaleita
100g kurpitsaa soseena.

Leikkasin viikunat ja luumun pieniksi paloiksi ja lisäsin vettä joukkoon, kurpitsa sose sekä kaurahiutaleet. Soseuta sauvasekoittimella.( Itse piti haarukalla survoa, joten lämmitin soosia hieman mikrossa.) Laita Vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin tai pakastimeen siksi aikaa kun teet täytteen.

Täyte:
50g mustikoita.
200g jogurttia tai rahkaa.
50g sooda/ vichy vettä.
1 sitruunan mehu.
2 munan valkuaista vaahdotettuna.
Makeutusta maun mukaan.
7 liivatetta.

Vatkaa valkuiaset. Sotke jogurtti/rahka mustikoiden ja muiden sörsseleiden kanssa sekaisin ja lisää lopuksi valkuainen ja viimeisenä liivate.
Anna olla kylmässä pari tuntia.


Tänään yksi treeni ja tehtiin olkapäät ensin ja ojentajat perään.
Illalla menen vielä hierontaan.
Huomenna on lepoa ja se tulee kyllä ihan tarpeeseen. Viime yönä nukuin korvatulppien kanssa, kun tuo yksi suhisee/kuorsaa vieressä niin, että mun unet on tosi katkonaisia ja tänään olenkin ollut huomattavasti virkeämpi.


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti