torstai 15. tammikuuta 2015

Tänään oli takareisitreeniä.
Kokeilin penkille nousua smithissä, kun täällä on sellainen kevyt versio siitä ja se tuntui ainakin toimivan hyvin. Smithissä tein myös suorinjaloin mavea ja loppuun askelkyykkykävelyä.
Nyt sain sykkeetkin nousemaan railakkaasti, kun muissa treeneissä ne ei juurikaan nouse, tulee ihan laiska olo vaikka hampaat irvessä vääntelee. Tunti meni itse treenissä ja hetki aerobista päälle.
kauppareissu ja hieronta loppu päivään.


Ruokailut alkaa sujumaan jo mutkattomammin, kun tietää mitä kaupasta hakea. Eikä mene liikaa aikaa hypistellessä paketteja. Toki sitä söis tuota paikallistakin ruokaa, mutta toisella kertaa sitten. Jäätelöstä puhumattakaan kun tuo Bodari ei saa juuri muuta alas tällä hetkellä, mä sitten nuuhkuttelen sitä ja kyselen, että onko hyvää :) Omia valintoja kaikki! Enkä mä nälkään kuole, tulee niitä mielitekoja mullekin, et jos vaikka vähän vaan lusikkaa nuolaisis... Toki kun huomaa, että kunto etenee ei siinä jäätelöä enää niin kovin tee mieli (kenelle mä valehtelen)


Nyt kun ihmiset voivottelee sitä salilla, että siellä on kaikki "urpot" liikenteessä, niin voin kertoa että kun täällä kukaan ei välitä hittoakaan mistään salietiketeistä, painoja ei todellakaan palautella paikoilleen, pyyhettä ei käytellä ja perseen kaivamisen jälkeen tartutaan käsipainoihin. Istutaan laitteissa ja tehdään todella vaarallisen näköisiä liikkeitä. Että kun kotio pääsee, ei varmasti haittaa yksikään "alokas" salilla sitten pätkääkään.

Käytiin muuten kurkkaamassa tuo talon gymi, noh olihan se :) Siellä tosin voisi iltaisin sen toisen jumpan eli käsitreenin vääntää jos tiukka paikka tulee ja nyt kun tuo bodari on kuumeessakin, voisin hipsiä tuosta 24 kerrosta alaspäin. Tarttis varmaan koittaa kauan menee tulla ne ylös??? Veikkauksia jos vaikka koitan... 


Mun ei pitänyt tänään edes päivittään, mutta tuo Hobitti on niin huono leffa, että käytin ajan sitten tähän.


2 kommenttia:

  1. Voi apua tuota salikulttuuria siellä :D! Saatko ihmetteleviä katseita, kun noudatat tätä "meidän" salietikettiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää aika eksoottista täällä, usein nämä liikkujat täällä ovat sellaisia keski-iän ylittäneitä hieman tukevahkoja mieshenkilöitä. Mä koitan palautella painot paikalleen ja salilla on lappu että niin pitäisi tehdä. Missään järjestyksessä ne ei ole ja välillä saa etsiskellä ympäri salia niitä, voihan se olla että joku luulee mua "siivoojaksi" ;)

      Poista