keskiviikko 14. tammikuuta 2015

 Olen tehnyt hauiskääntöä unissani :) Siinä unenrjamailla, kun alkaa säpsimään, olen heilutellut kättä ja kun heräsin muistin olleeni salilla ja tehnyt hauista käsipainoilla....  Onneksi en harrasta potkunyrkkeilyä :D

Tänään harrastan pariakin jumppaa. Olkapäät näin aamusta ja käsiä illalla. Huomenna onkin yksi treeni ja se kohdistuu takareisiin.
Lämmittelyt vipareilla ja kuminauhalla.
Pystypunnerrusta.
Arnold press.
etunosto tangolla + Pystysoutu laitteessa.
Viparit laitteessa.

Kohta on siis yksi kierto treeniä täällä täynnä ja kaikki (paskat) laitteet ja muut ruosteiset härpäkkeet tulleet tutuiksi... On siellä hyviäkin juttuja, ettei nyt ihan susi koko sali ole.


Tein pystysoutua tällaisessa laitteessa jossa yleensä tehdään epäkkäitä. Hyvin toimi.

Välissä otin parin tunnin unet, kun alkoi niin makeasti väsyttämään heti vaan ruokaa (kakkua) naamariin niin taas jaksaa suihkasta salille iltatreeniin. 
Treenissä tein ojentaji. Niitä tuleekin yleensä iltaisin tehtyä, joko ojentajaa tai hauista. Harvemmin molempia. Sellaista kevyttä pumppia hakemaa (vaikkei mulle sellaista enää tule) lyhyt aerobinen päälle, sekä venyttelyt.
Melkein kuin stairmaster, muttei kuitenkaan.


Huomenna tosin on vain takareisitreeni ja ilta vapaata. Se tarkoittaa kauppareissua ja miljoonien pienten pussukoiden raahaamista mopon kyydissä kämpille.
Kämppähän ei ole mikään hotelli, koska ei täällä muuten ruokailuista mitään tulisi. Keittiö on ihan hyvä ja uunikin löytyy, joka on harvinaisuus täällä. Luksusta on myös oma pesukone, saa treenivaatteet heti pestyä, eikä tarvitse raahata niitä "pesulaan".

Päivän kakku on ollut Mangosta.
Samat sörsselit pohjassa kuin edellisessäkin, päällinen vaihtuu.
Bodari on kipeänä ja syö jäätelöä (koska kipeänä ei muu maistu...) Mä sitten herkuttelen tällä. Toki mäkin ehkä voisin vähän jäätelöä maistaa, mutta ei auta itku markkinoilla. Tankkausta odotellessa, saa nähdä onko se täällä vai vasta kotosalla. On se kiltti kun lähtee mun mukaan salille mua kiusaamaan ja jeesaamaan <3 p="">


Kilpailuihinkin on ilmoitautdutta ja nimi komeilee kahdessa sarjassa Masters 35 ja
 Body Fitness -168.
Huippua, enää 14 viikkoa!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti